Tegemoetkoming schade COVID-19 geldt ook voor tankstations

Foto: Rob Vos

Ook tankstations die geraakt zijn door de maatregelen rond het coronavirus kunnen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro aanvragen. Ondernemers zijn vrij in het doel van besteding.

Vrijdagmiddag is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) geopend. Deze maatregel, die intussen ook bekendstaat als het Noodloket, is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen in de coronacrisis.

Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen. Aanvragen kunnen van vrijdag 27 maart tot en met vrijdag 26 juni worden gedaan via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Inkomenssteun en bedrijfskrediet

Ook gaat de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (Tozo) van start. De regeling ondersteunt zelfstandige ondernemers, waaronder zzp’ers, met inkomensondersteuning en bedrijfskrediet tijdens de coronacrisis. De Tozo, die uitgevoerd wordt op gemeentelijk niveau, loopt in eerste instantie tot 1 juni 2020.

Meer informatie over de regeling is hier te vinden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tegemoetkoming schade COVID-19 geldt ook voor tankstations | TankPro.nl

Tegemoetkoming schade COVID-19 geldt ook voor tankstations

Foto: Rob Vos

Ook tankstations die geraakt zijn door de maatregelen rond het coronavirus kunnen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro aanvragen. Ondernemers zijn vrij in het doel van besteding.

Vrijdagmiddag is de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) geopend. Deze maatregel, die intussen ook bekendstaat als het Noodloket, is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen in de coronacrisis.

Bedrijven ontvangen een eenmalige tegemoetkoming van 4.000 euro om met name hun vaste lasten te kunnen betalen. Aanvragen kunnen van vrijdag 27 maart tot en met vrijdag 26 juni worden gedaan via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Inkomenssteun en bedrijfskrediet

Ook gaat de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (Tozo) van start. De regeling ondersteunt zelfstandige ondernemers, waaronder zzp’ers, met inkomensondersteuning en bedrijfskrediet tijdens de coronacrisis. De Tozo, die uitgevoerd wordt op gemeentelijk niveau, loopt in eerste instantie tot 1 juni 2020.

Meer informatie over de regeling is hier te vinden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.