Coronavirus: wat zijn de gevolgen voor tankstations?

De gevolgen van het coronavirus op het dagelijks leven zijn groot. Maar hoe ga je als tankstation om met dit virus? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende personeel hebt? En welke overige maatregelen neem je?

Vraag je klanten om te pinnen in plaats van contant te betalen? Besteed je extra aandacht aan de schoonmaak van je bakery en toiletten? En hoe ga je eigenlijk om met medewerkers die zich niet fit voelen of met personeel dat vanwege sluiting van de scholen niet kan werken? Kortom, hoe houd je de boel goed draaiende op dit moment? We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen en tips in deze roerige tijd. Stuur je reactie naar redactie@tankpro.nl.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Coronavirus: wat zijn de gevolgen voor tankstations? | TankPro.nl

Coronavirus: wat zijn de gevolgen voor tankstations?

De gevolgen van het coronavirus op het dagelijks leven zijn groot. Maar hoe ga je als tankstation om met dit virus? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende personeel hebt? En welke overige maatregelen neem je?

Vraag je klanten om te pinnen in plaats van contant te betalen? Besteed je extra aandacht aan de schoonmaak van je bakery en toiletten? En hoe ga je eigenlijk om met medewerkers die zich niet fit voelen of met personeel dat vanwege sluiting van de scholen niet kan werken? Kortom, hoe houd je de boel goed draaiende op dit moment? We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen en tips in deze roerige tijd. Stuur je reactie naar redactie@tankpro.nl.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.