ICASA en Azpiral breiden samen oplossingen voor tankstations uit

ICASA is een samenwerking aangegaan met het Ierse softwarebedrijf Azpiral voor het uitbreiden van zijn diensten aan tankstations en het aanbieden van een volledig geïntegreerd loyalty-platform. Onlangs werd bekend dat ook 350 AVIA-tankstations in Nederland gebruik gaan maken van de oplossingen van Azpiral.

“Met onze cloudgebaseerde oplossing AzpiralPRO stellen we onze klanten in staat om gegevens van consumenten vast te leggen en te analyseren voor zowel in-store als online aankopen”, legt Kevin Nolan – CEO en oprichter van Azpiral – uit. “We faciliteren de geautomatiseerde levering van gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties aan hun klanten in real time.”

De integratie van het AzpiralPRO-loyalty-platform biedt volgens Rudi Bollen van ICASA de mogelijkheid om nog sneller in te spelen op de behoeften van de klant. De specifieke expertise en kennis van beide ondernemingen vult elkaar heel goed aan, wat resulteert in een prettige en efficiënte samenwerking, benadrukt Bollen. Met de ICASA Suite biedt ICASA haar klanten een totale en geïntegreerde cloudoplossing voor het beheer van alle downstream-activiteiten.

Toepassing bij stations AVIA

Eind vorig jaar werd bekend dat het loyalty-platform ook bij 350 AVIA-tankstations gelanceerd is. Nolan: “De vijf ledengroepen van AVIA Nederland hadden een geïntegreerde loyalty-oplossing nodig die zou werken voor de hele groep, maar waarbij elk van de leden alleen toegang had tot hun klantgegevens. We hebben ons platform geïntegreerd met de ICASA Suite en alle klantcontactpunten.”

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.