Foto: EG Group

EG Group opent Burger King-restaurant langs de A2

Foto: EG Group

Liefhebbers van een Whopper kunnen voortaan ook terecht langs de snelweg A2 bij Beesd. EG Group, vooral bekend als uitbater van Esso- en Texaco-tankstations, heeft hier namelijk een Burger King-restaurant geopend. Het is de tweede locatie van de burgerketen die EG Group in Nederland exploiteert.

Het restaurant ligt langs de A2, in de richting van ‘s-Hertogenbosch. De ligging aan de snelweg is volgens de exploitant ideaal omdat naast de bewoners in de omgeving ook passanten er een stop kunnen maken. Het restaurant is een van de weinige restaurants die hervulbare dranken aanbiedt. Klanten kunnen hun bestelling zowel bij de kassa als bij een betaalkiosk doen. Ook is er een drive-through, wat handig is voor een locatie langs de snelweg.

“Dit is nu de tweede vestiging van Burger King geëxploiteerd door EG in Nederland. Dit restaurant voorziet de bezoekers van alle gemakken. We zijn blij met deze opening die in lijn ligt met de groeiambitie van EG met toonaangevende internationale merken”, licht area salesmanager Tom Newport toe.

Focus op bekende merken

EG Group, dat in 2001 werd opgericht, is een van ‘s werelds grotere onafhankelijke retailers. Het bedrijf bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Er zijn samenwerkingen met nationale en internationale merken op het gebied van brandstof en retail. Iin Nederland en België onder meer met Esso en Texaco, Subway, Spar, KFC en Burger King.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EG Group opent Burger King-restaurant langs de A2 | TankPro.nl
Foto: EG Group

EG Group opent Burger King-restaurant langs de A2

Foto: EG Group

Liefhebbers van een Whopper kunnen voortaan ook terecht langs de snelweg A2 bij Beesd. EG Group, vooral bekend als uitbater van Esso- en Texaco-tankstations, heeft hier namelijk een Burger King-restaurant geopend. Het is de tweede locatie van de burgerketen die EG Group in Nederland exploiteert.

Het restaurant ligt langs de A2, in de richting van ‘s-Hertogenbosch. De ligging aan de snelweg is volgens de exploitant ideaal omdat naast de bewoners in de omgeving ook passanten er een stop kunnen maken. Het restaurant is een van de weinige restaurants die hervulbare dranken aanbiedt. Klanten kunnen hun bestelling zowel bij de kassa als bij een betaalkiosk doen. Ook is er een drive-through, wat handig is voor een locatie langs de snelweg.

“Dit is nu de tweede vestiging van Burger King geëxploiteerd door EG in Nederland. Dit restaurant voorziet de bezoekers van alle gemakken. We zijn blij met deze opening die in lijn ligt met de groeiambitie van EG met toonaangevende internationale merken”, licht area salesmanager Tom Newport toe.

Focus op bekende merken

EG Group, dat in 2001 werd opgericht, is een van ‘s werelds grotere onafhankelijke retailers. Het bedrijf bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Er zijn samenwerkingen met nationale en internationale merken op het gebied van brandstof en retail. Iin Nederland en België onder meer met Esso en Texaco, Subway, Spar, KFC en Burger King.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.