TanQyou ziet kansen voor verdere uitbreiding in Europa

TanQyou gaat de grens over en opent een kantoor in Portugal. De Nederlandse formule ziet volop mogelijkheden om vanuit de Portugese stad Braga nieuwe tankstations en mobiliteitsdiensten in andere Europese landen op te starten.

Aan het roer van de nieuwe locatie in Portugal staat José Maia Freitas, in de sector vooral bekend vanwege zijn verleden als commercieel directeur bij Petrotec, pompenleverancier van TanQyou. Hij zal vanuit Portugal de focus leggen op de kansen die er volgens het Friese bedrijf liggen in de verschillende Europese landen.

In de keuze voor nieuwe markten is vooral gekeken naar vergelijkbare landschappen aan tankstations en oliehandelaren als in de thuismarkt Nederland. Ook ziet TanQyou mogelijkheden voor een bredere kijk op mobiliteit en vervoer. Het bedrijf biedt onder meer deelauto’s aan en heeft een eigen parkeerapp. Die activiteiten sluiten volgens de onderneming prima aan bij de ontwikkelingen in steden zoals Lissabon, Madrid, Kopenhagen en Helsinki.

Twintig tankstations in Nederland

TanQyou is in 2015 gestart met een eigen tankstationformule. Deze formule moet ervoor zorgen dat op onbemande stations tanken net zo leuk en persoonlijk wordt als bij bemande stations. Zo kunnen klanten zich registreren aan de pomp waarna ze bij een volgend bezoek op basis van kentekenherkenning persoonlijk begroet worden bij het tankstation. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in het transactieoverzicht. Daarnaast biedt een account extra gemakken aan de pomp. TanQyou telt inmiddels twintig tankstations. De nieuwste locaties die onlangs geopend werden, liggen in Mussel en Schoonebeek.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TanQyou ziet kansen voor verdere uitbreiding in Europa | TankPro.nl

TanQyou ziet kansen voor verdere uitbreiding in Europa

TanQyou gaat de grens over en opent een kantoor in Portugal. De Nederlandse formule ziet volop mogelijkheden om vanuit de Portugese stad Braga nieuwe tankstations en mobiliteitsdiensten in andere Europese landen op te starten.

Aan het roer van de nieuwe locatie in Portugal staat José Maia Freitas, in de sector vooral bekend vanwege zijn verleden als commercieel directeur bij Petrotec, pompenleverancier van TanQyou. Hij zal vanuit Portugal de focus leggen op de kansen die er volgens het Friese bedrijf liggen in de verschillende Europese landen.

In de keuze voor nieuwe markten is vooral gekeken naar vergelijkbare landschappen aan tankstations en oliehandelaren als in de thuismarkt Nederland. Ook ziet TanQyou mogelijkheden voor een bredere kijk op mobiliteit en vervoer. Het bedrijf biedt onder meer deelauto’s aan en heeft een eigen parkeerapp. Die activiteiten sluiten volgens de onderneming prima aan bij de ontwikkelingen in steden zoals Lissabon, Madrid, Kopenhagen en Helsinki.

Twintig tankstations in Nederland

TanQyou is in 2015 gestart met een eigen tankstationformule. Deze formule moet ervoor zorgen dat op onbemande stations tanken net zo leuk en persoonlijk wordt als bij bemande stations. Zo kunnen klanten zich registreren aan de pomp waarna ze bij een volgend bezoek op basis van kentekenherkenning persoonlijk begroet worden bij het tankstation. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in het transactieoverzicht. Daarnaast biedt een account extra gemakken aan de pomp. TanQyou telt inmiddels twintig tankstations. De nieuwste locaties die onlangs geopend werden, liggen in Mussel en Schoonebeek.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.