GP Groot neemt exploitatie van tankstation in Kampen over

GP Groot heeft sinds deze week de exploitatie van het tankstation aan de Industrieweg in Kampen overgenomen. De locatie droeg tot voor kort de kleuren van Tango, maar het station is omgebouwd naar het Argos-merk.

Vorig jaar werd al overeenstemming bereikt met de eigenaar van het naastgelegen autobedrijf Auto Renz over de huur van het tankstation, laat de Noord-Hollandse onderneming weten. Afgelopen december stond de verbouwing naar Argos op het programma. Klanten kunnen 24 uur per dag terecht voor het tanken van Euro 95 (E10), Super Plus (E5) en diesel. De Argos-locatie wordt op donderdag 6 februari officieel geopend met verschillende acties en prijzen.

Zakelijke rijders kunnen bij Argos Kampen tanken met de GP Groot-tankpas. In totaal is de kaart te gebruiken op meer dan vierhonderd locaties in Nederland. Het dichtstbijzijnde tankstation is via de eigen app van GP Groot te vinden. Ook de Go Tankpas, de Argos-kaart en de Routex-pas worden geaccepteerd.

De Noord-Hollandse onderneming is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen en exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merken Texaco, Firezone, Argos en NXT worden bijna zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. Naast de brandstoffen- en olietak houdt GP Groot zich ook bezig met afvalinzameling en -recycling en met infra en engineering.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GP Groot neemt exploitatie van tankstation in Kampen over | TankPro.nl

GP Groot neemt exploitatie van tankstation in Kampen over

GP Groot heeft sinds deze week de exploitatie van het tankstation aan de Industrieweg in Kampen overgenomen. De locatie droeg tot voor kort de kleuren van Tango, maar het station is omgebouwd naar het Argos-merk.

Vorig jaar werd al overeenstemming bereikt met de eigenaar van het naastgelegen autobedrijf Auto Renz over de huur van het tankstation, laat de Noord-Hollandse onderneming weten. Afgelopen december stond de verbouwing naar Argos op het programma. Klanten kunnen 24 uur per dag terecht voor het tanken van Euro 95 (E10), Super Plus (E5) en diesel. De Argos-locatie wordt op donderdag 6 februari officieel geopend met verschillende acties en prijzen.

Zakelijke rijders kunnen bij Argos Kampen tanken met de GP Groot-tankpas. In totaal is de kaart te gebruiken op meer dan vierhonderd locaties in Nederland. Het dichtstbijzijnde tankstation is via de eigen app van GP Groot te vinden. Ook de Go Tankpas, de Argos-kaart en de Routex-pas worden geaccepteerd.

De Noord-Hollandse onderneming is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen en exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merken Texaco, Firezone, Argos en NXT worden bijna zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. Naast de brandstoffen- en olietak houdt GP Groot zich ook bezig met afvalinzameling en -recycling en met infra en engineering.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.