Total neemt zes BP-tankstations over van Commandeur

Total Nederland breidt het netwerk van tankstations uit met nog eens zes nieuwe locaties. Het gaat om BP-stations die nu nog in handen zijn van Commandeur. Half december gaf de Autoriteit Consument en Markt aan Total al groen licht voor de overname van 23 tankstations die nu nog in handen zijn van Sakko.

De zes locaties die worden overgenomen liggen allemaal in Noord-Holland. Het gaat om tankstations in IJmuiden, Beverwijk, Naarden, Hilversum, Amsterdam en Zandvoort. Op dit moment staan alle vestigingen nog in de kleuren van BP. De stations hebben alle zes een shop, vijf beschikken ook over een wasgelegenheid. Alle locaties zullen worden omgekleurd naar het Total-merk.

In een eerste reactie laat Total Nederland weten zeer tevreden te zijn met de overgenomen stations. Ze vormen een mooie aanvulling op het bestaande netwerk van de onderneming. In een interview eind oktober liet de directie al weten in te zetten op het verstevigen van het tankstation-netwerk. Meer concrete details over de plannen en de strategie voor 2020 volgt begin volgend jaar.

Overname 23 Sakko-stations

Half december werd bekend dat de Autoriteit Consument en Markt (ACM) aan Total Nederland toestemming heeft gegeven voor de overname van 23 tankstations die nu nog in handen zijn van Sakko. Zes daarvan staan al in de kleuren van de Franse maatschappij. De concurrentie is volgens de ACM niet in het geding. De autoriteit ziet daarom geen redenen om de overname te blokkeren.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total neemt zes BP-tankstations over van Commandeur | TankPro.nl

Total neemt zes BP-tankstations over van Commandeur

Total Nederland breidt het netwerk van tankstations uit met nog eens zes nieuwe locaties. Het gaat om BP-stations die nu nog in handen zijn van Commandeur. Half december gaf de Autoriteit Consument en Markt aan Total al groen licht voor de overname van 23 tankstations die nu nog in handen zijn van Sakko.

De zes locaties die worden overgenomen liggen allemaal in Noord-Holland. Het gaat om tankstations in IJmuiden, Beverwijk, Naarden, Hilversum, Amsterdam en Zandvoort. Op dit moment staan alle vestigingen nog in de kleuren van BP. De stations hebben alle zes een shop, vijf beschikken ook over een wasgelegenheid. Alle locaties zullen worden omgekleurd naar het Total-merk.

In een eerste reactie laat Total Nederland weten zeer tevreden te zijn met de overgenomen stations. Ze vormen een mooie aanvulling op het bestaande netwerk van de onderneming. In een interview eind oktober liet de directie al weten in te zetten op het verstevigen van het tankstation-netwerk. Meer concrete details over de plannen en de strategie voor 2020 volgt begin volgend jaar.

Overname 23 Sakko-stations

Half december werd bekend dat de Autoriteit Consument en Markt (ACM) aan Total Nederland toestemming heeft gegeven voor de overname van 23 tankstations die nu nog in handen zijn van Sakko. Zes daarvan staan al in de kleuren van de Franse maatschappij. De concurrentie is volgens de ACM niet in het geding. De autoriteit ziet daarom geen redenen om de overname te blokkeren.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.