Nieuwe tankstations voor EG Group, Fieten Olie en OrangeGas

Het Friese familiebedrijf Veenema Olie en EG Group openden woensdag het nieuwe Esso-tankstation aan de Lorentzstraat in Sneek. Het station beschikt over een royale shop en een moderne kettingwasstraat. Ook Fieten Olie en OrangeGas breiden hun netwerk uit met nieuwe locaties, die staan in Vollenhove en Middelharnis.

Veenema Olie is eigenaar van de locatie, EG Group zal het nieuwe tankstation en de tankshop gaan runnen. De shop speelt een belangrijke rol in Sneek. Klanten kunnen terecht in een Spar-winkel in combinatie met een Go Fresh-bakery. Het aantal Spar-locaties bij tankstations in de kleuren van Esso is afgelopen jaar snel gegroeid. Dit komt voort uit een samenwerking die EG Group met de supermarkt is aangegaan. De winkels hebben een kleine oppervlakte en richten zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen.

Uitbreiding

Ook Fieten Olie heeft een nieuwe locatie geopend. Het tankstation ligt aan Schaarweg in Vollenhove, in het noordwesten van de provincie Overijssel. Op dit moment is alleen diesel verkrijgbaar, vanaf begin volgend jaar komen hier Euro 95 (E10) en AdBlue bij. OrangeGas biedt sinds kort groengas aan bij een station van AgriSneltank. De locatie ligt aan de Korendreef in Middelharnis, in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het is de eerste samenwerking tussen beide partijen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe tankstations voor EG Group, Fieten Olie en OrangeGas | TankPro.nl

Nieuwe tankstations voor EG Group, Fieten Olie en OrangeGas

Het Friese familiebedrijf Veenema Olie en EG Group openden woensdag het nieuwe Esso-tankstation aan de Lorentzstraat in Sneek. Het station beschikt over een royale shop en een moderne kettingwasstraat. Ook Fieten Olie en OrangeGas breiden hun netwerk uit met nieuwe locaties, die staan in Vollenhove en Middelharnis.

Veenema Olie is eigenaar van de locatie, EG Group zal het nieuwe tankstation en de tankshop gaan runnen. De shop speelt een belangrijke rol in Sneek. Klanten kunnen terecht in een Spar-winkel in combinatie met een Go Fresh-bakery. Het aantal Spar-locaties bij tankstations in de kleuren van Esso is afgelopen jaar snel gegroeid. Dit komt voort uit een samenwerking die EG Group met de supermarkt is aangegaan. De winkels hebben een kleine oppervlakte en richten zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen.

Uitbreiding

Ook Fieten Olie heeft een nieuwe locatie geopend. Het tankstation ligt aan Schaarweg in Vollenhove, in het noordwesten van de provincie Overijssel. Op dit moment is alleen diesel verkrijgbaar, vanaf begin volgend jaar komen hier Euro 95 (E10) en AdBlue bij. OrangeGas biedt sinds kort groengas aan bij een station van AgriSneltank. De locatie ligt aan de Korendreef in Middelharnis, in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het is de eerste samenwerking tussen beide partijen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.