Foodcourt Goes-Zuid wordt steeds voller, EG Group opent KFC

EG Group gaat zich naast tankstations ook focussen op afzonderlijke fastfoodlocaties. Maandag staat de opening van een Kentucky Fried Chicken-restaurant in de agenda op het foodcourt langs de A58 bij Goes-Zuid. Naast de nieuwe KFC zijn er op deze plek ook al vestigingen van Burger King en McDonald’s te vinden. Binnenkort volgen nog een Beren-restaurant en een locatie van New York Pizza.

De locatie van Kentucky Fried Chicken in Goes is na het KFC-restaurant in Middelburg de tweede locatie in Zeeland. “De vestiging in Goes betreft een interessant marktgebied, gelegen langs de snelweg, naast andere foodaanbieders en in het seizoen de gigantische aantrekkingskracht van het toerisme,’’ licht commercieel manager Joris Janvier van EG Group toe. De opening krijgt een extra feestelijk tintje, aangezien het de zeventigste vestiging van de keten in Nederland is.

Nieuw tankstation van AgriSneltank

KFC Goes is gelegen op het Foodcourt Goes aan de Hudsonweg, het restaurant beschikt over een drive-thru en heeft een oppervlakte van 360 vierkante meter. Het terrein begint inmiddels flink vol te raken. Naast de fastfoodketens ligt er ook een nieuw tankstation van AgriSneltank op het foodcourt. De onbemande formule legt de focus vooral op het zuidwesten van Nederland en is onderdeel van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging (CZAV).

EG Group exploiteert in Nederland tankstations van Esso en Texaco en werkt onder meer samen met Spar, Lavazza en Burger King. Het internationaal opererende bedrijf breidt het partnerschap met Kentucky Fried Chicken (KFC) komende tijd verder uit. Na Groot-Brittannië en Frankrijk opent de uitbater van tankstations ook verschillende locaties van de fastfoodketen in Nederland en België. De eerste vestiging ligt op foodcourt De Wieken langs de A28 bij Amersfoort, de vestiging in Goes is de tweede.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Foodcourt Goes-Zuid wordt steeds voller, EG Group opent KFC | TankPro.nl

Foodcourt Goes-Zuid wordt steeds voller, EG Group opent KFC

EG Group gaat zich naast tankstations ook focussen op afzonderlijke fastfoodlocaties. Maandag staat de opening van een Kentucky Fried Chicken-restaurant in de agenda op het foodcourt langs de A58 bij Goes-Zuid. Naast de nieuwe KFC zijn er op deze plek ook al vestigingen van Burger King en McDonald’s te vinden. Binnenkort volgen nog een Beren-restaurant en een locatie van New York Pizza.

De locatie van Kentucky Fried Chicken in Goes is na het KFC-restaurant in Middelburg de tweede locatie in Zeeland. “De vestiging in Goes betreft een interessant marktgebied, gelegen langs de snelweg, naast andere foodaanbieders en in het seizoen de gigantische aantrekkingskracht van het toerisme,’’ licht commercieel manager Joris Janvier van EG Group toe. De opening krijgt een extra feestelijk tintje, aangezien het de zeventigste vestiging van de keten in Nederland is.

Nieuw tankstation van AgriSneltank

KFC Goes is gelegen op het Foodcourt Goes aan de Hudsonweg, het restaurant beschikt over een drive-thru en heeft een oppervlakte van 360 vierkante meter. Het terrein begint inmiddels flink vol te raken. Naast de fastfoodketens ligt er ook een nieuw tankstation van AgriSneltank op het foodcourt. De onbemande formule legt de focus vooral op het zuidwesten van Nederland en is onderdeel van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging (CZAV).

EG Group exploiteert in Nederland tankstations van Esso en Texaco en werkt onder meer samen met Spar, Lavazza en Burger King. Het internationaal opererende bedrijf breidt het partnerschap met Kentucky Fried Chicken (KFC) komende tijd verder uit. Na Groot-Brittannië en Frankrijk opent de uitbater van tankstations ook verschillende locaties van de fastfoodketen in Nederland en België. De eerste vestiging ligt op foodcourt De Wieken langs de A28 bij Amersfoort, de vestiging in Goes is de tweede.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.