CCV certificaat voor Extendas betaalautomaat

De betaalautomaat van Extendas voor onbemand tanken (SPINopt) is uitgerust met de nieuwste pinterminal van CCV en daardoor ook geschikt voor contactloos betalen. Voor deze integratie heeft Extendas de OPI certificering ontvangen van CCV waarbij het certificaat vorige week op de Tankstation Vakbeurs in Houten werd overhandigd.

De SPINopt van Extendas is ontworpen om alle brandstof transacties in alle weersomstandigheden af te handelen. De OPP-C60 is de nieuwste pinterminal van CCV. Dit systeem geeft naast betalen met kaartinvoer ook de mogelijkheid om contactloos te betalen. De combinatie van de C60 pinterminal en de SPINopt van Extendas geeft tankstationhouders de mogelijkheid om aan hun klanten het contactloos betalen aan te bieden. Dat is volgens Extendas bijzonder binnen de branche en het bedrijf claimt de eerste aanbieder van deze optie te zijn.

Met de opkomst van Apple Pay wordt betalen bij de SPINopt nog makkelijker. Klanten kunnen eenvoudig met hun smartphone betalen bij de pomp. ING en Rabobank bieden deze mogelijkheid al aan. Naar verwachting zullen andere banken snel volgen. Arjan Vissers, CTO van Extendas, ontving het OPI certificaat van Patrick Eleveld (Projectmanager bij CCV Easy) en Pieter-Paul Hagemans (International sales manager bij CCV). “We werken al vele jaren samen met Extendas in het aanbieden van betaaloplossingen. Dit certificaat is een belangrijke stap in het aanbieden van wederom een toekomstbestendig product”, besluit Hagemans.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.