Tankstation Vakbeurs startsein voor verdere groei TinQ

De grootste speler op het gebied van onbemande tankstations TinQ heeft voor 2020 alweer acht nieuwe stations op de planning. Op de beursvloer van de Tankstation Vakbeurs in Houten werden twee contracten voor nieuwe locaties getekend.

TinQ blijft de onbetwiste koploper in de lijst van onbemande stations met op dit moment meer dan 330 tanklocaties. Robert Offringa, Retail Manager Nederland van de tankstation-aanbieder, kijkt terug op een zeer succesvolle vakbeurs. “TinQ maakt al jaren een spectaculaire groei door en heeft in 2019 wederom meer dan vijftien nieuwe locaties aan haar netwerk toegevoegd. Voor 2020 staan er nu ook alweer acht nieuwe tankstations op de planning, met als doel om in 2020 de groeicijfers van 2019 te overtreffen.”

De opkomst van onbemand tanken is afgelopen jaren in razend tempo gegaan. In vergelijking met twintig jaar geleden ziet de wereld er volledig anders uit. Van de vierduizend tankstations in Nederland is minder dan de helft nog bemand. Wat betreft onbemande tankstations is TinQ op dit moment de grootste speler in Nederland. Op de tweede plek staat Tango.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Vakbeurs startsein voor verdere groei TinQ | TankPro.nl

Tankstation Vakbeurs startsein voor verdere groei TinQ

De grootste speler op het gebied van onbemande tankstations TinQ heeft voor 2020 alweer acht nieuwe stations op de planning. Op de beursvloer van de Tankstation Vakbeurs in Houten werden twee contracten voor nieuwe locaties getekend.

TinQ blijft de onbetwiste koploper in de lijst van onbemande stations met op dit moment meer dan 330 tanklocaties. Robert Offringa, Retail Manager Nederland van de tankstation-aanbieder, kijkt terug op een zeer succesvolle vakbeurs. “TinQ maakt al jaren een spectaculaire groei door en heeft in 2019 wederom meer dan vijftien nieuwe locaties aan haar netwerk toegevoegd. Voor 2020 staan er nu ook alweer acht nieuwe tankstations op de planning, met als doel om in 2020 de groeicijfers van 2019 te overtreffen.”

De opkomst van onbemand tanken is afgelopen jaren in razend tempo gegaan. In vergelijking met twintig jaar geleden ziet de wereld er volledig anders uit. Van de vierduizend tankstations in Nederland is minder dan de helft nog bemand. Wat betreft onbemande tankstations is TinQ op dit moment de grootste speler in Nederland. Op de tweede plek staat Tango.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.