Volop workshops op het programma tijdens Tankstation Vakbeurs

Hoe ziet het voorterrein van je tankstation er in de toekomst uit? Welke stappen kun je zetten om de shop verder te verbeteren? En hoe haal je nog meer uit je carwash? Tijdens de Tankstation Vakbeurs op woensdag 6 en donderdag 7 november krijg je antwoorden op deze en nog veel meer vragen. Het workshopprogramma is dit jaar uitgebreider dan ooit.

Op beide dagen kunnen bezoekers van de vakbeurs in Expo Houten een groot aantal workshops en presentaties bijwonen over heel veel verschillende onderwerpen. In totaal staan er zo’n twintig sessies op het programma. Vooraf aanmelden voor het workshopprogramma is niet nodig.

Op woensdag staan vanaf 11 uur in workshopzaal 1 presentaties op het programma van Sjors Slingeland/TSG (Het hedendaagse tankstation is meer dan alleen tanken), Marcel van der Lans/WashTec (De carwashcoach schiet te hulp), Hans Schepman/West Architecten (Ontwerpen van een tankstation), Soda (Aanpak van doorrijders) en Joost Hermans/Mesa Coatings (Effect van een vloer op de klantbeleving).

In zaal 2 verzorgen Newco Europe (10 aandachtspunten voor een voedselveilig product en omgeving), Lekkerland (Hoe zit het met de e-sigaret?), Mokobouw (Snellladers op je tankstation of wasplaats) en Manageyourmedia (Muziek in je shop) de inhoudelijke sessies.

Tweede beursdag

Op donderdag start het workshopprogramma om 11 uur in zaal 1 met het Carwash Seminar, waarin Thijs Koelewijn/Qlean-tec (De carwash als huiskamer), Sebastiaan van der Burg/ACE Carwash Systems (Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash) en Jeffrey Broere/HB Truckwash (Innovatie en verjonging in de truckwash) de presentaties voor hun rekening nemen. Om 13.15 uur verzorgt RAP Media een sessie over ‘De kracht van narrowcasting’.

In workshopzaal 2 trapt Mokobouw op donderdag af met een presentatie om 11 uur. Titel is: Wel of geen tankinstallatie op je eigen terrein? Vervolgens staan bijdragen van Lekkerland (Hoe zit het met de e-sigaret), Ease2Pay & BigBrother (Resultaten Just Start to Fill), Sjors Slingeland/TSG (Het hedendaagse tankstation is meer dan alleen tanken) en Newco Europe (10 aandachtspunten voor een voedselveilig product en omgeving) op het programma.

Kijk voor het volledige programma op de website van de Tankstation Vakbeurs. Aanmelden is hier ook mogelijk.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volop workshops op het programma tijdens Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Volop workshops op het programma tijdens Tankstation Vakbeurs

Hoe ziet het voorterrein van je tankstation er in de toekomst uit? Welke stappen kun je zetten om de shop verder te verbeteren? En hoe haal je nog meer uit je carwash? Tijdens de Tankstation Vakbeurs op woensdag 6 en donderdag 7 november krijg je antwoorden op deze en nog veel meer vragen. Het workshopprogramma is dit jaar uitgebreider dan ooit.

Op beide dagen kunnen bezoekers van de vakbeurs in Expo Houten een groot aantal workshops en presentaties bijwonen over heel veel verschillende onderwerpen. In totaal staan er zo’n twintig sessies op het programma. Vooraf aanmelden voor het workshopprogramma is niet nodig.

Op woensdag staan vanaf 11 uur in workshopzaal 1 presentaties op het programma van Sjors Slingeland/TSG (Het hedendaagse tankstation is meer dan alleen tanken), Marcel van der Lans/WashTec (De carwashcoach schiet te hulp), Hans Schepman/West Architecten (Ontwerpen van een tankstation), Soda (Aanpak van doorrijders) en Joost Hermans/Mesa Coatings (Effect van een vloer op de klantbeleving).

In zaal 2 verzorgen Newco Europe (10 aandachtspunten voor een voedselveilig product en omgeving), Lekkerland (Hoe zit het met de e-sigaret?), Mokobouw (Snellladers op je tankstation of wasplaats) en Manageyourmedia (Muziek in je shop) de inhoudelijke sessies.

Tweede beursdag

Op donderdag start het workshopprogramma om 11 uur in zaal 1 met het Carwash Seminar, waarin Thijs Koelewijn/Qlean-tec (De carwash als huiskamer), Sebastiaan van der Burg/ACE Carwash Systems (Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash) en Jeffrey Broere/HB Truckwash (Innovatie en verjonging in de truckwash) de presentaties voor hun rekening nemen. Om 13.15 uur verzorgt RAP Media een sessie over ‘De kracht van narrowcasting’.

In workshopzaal 2 trapt Mokobouw op donderdag af met een presentatie om 11 uur. Titel is: Wel of geen tankinstallatie op je eigen terrein? Vervolgens staan bijdragen van Lekkerland (Hoe zit het met de e-sigaret), Ease2Pay & BigBrother (Resultaten Just Start to Fill), Sjors Slingeland/TSG (Het hedendaagse tankstation is meer dan alleen tanken) en Newco Europe (10 aandachtspunten voor een voedselveilig product en omgeving) op het programma.

Kijk voor het volledige programma op de website van de Tankstation Vakbeurs. Aanmelden is hier ook mogelijk.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.