Mokobouw en Orpak slaan de handen ineen

Mokobouw en Orpak hebben hun krachten gebundeld en gaan voor de Nederlandse markt gezamenlijk totaaloplossingen aanbieden voor thuistankinstallaties, voertuigherkenning en wagenparkbeheer. Als onderdeel van deze samenwerking heeft Getpak Systems BV (Orpak Europe) per 1 augustus 2019 al haar activiteiten overgedragen aan Mokobouw.

Gilbarco Veeder-Root nam 2 jaar geleden Orpak over. De recente overgang van de Getpak-/Orpak-activiteiten naar Mokobouw is een uitwerking van de integratie die Gilbarco Veeder-Root dit jaar heeft ingezet en eind 2019 wereldwijd wil afronden. Sinds eind 2018 liepen de Getpak helpdesk- en service-activiteiten al via Mokobouw. Daar komen nu alle overige activiteiten bij die voorheen door Getpak werden gerealiseerd. Als onderdeel van de overdracht zijn Ron Mandemaker (techniek) en André Klarenbeek (verkoop) per 1 augustus in dienst getreden bij Mokobouw.

Als Gilbarco Veeder-Root-distributeur voor Nederland heeft Mokobouw nu officieel de vertegenwoordiging van Orpak aan haar portfolio toegevoegd. De intensivering van de relatie tussen Mokobouw en Orpak zal volgens de bedrijven zorgen voor continuïteit in de ondersteuning van klanten, zowel op het gebied van service als ook met betrekking tot de levering van Orpak-producten.

Betere ondersteuning

“Door het toevoegen van de Orpak-producten zijn we in staat onze klanten een nog betere ondersteuning te bieden op het gebied van thuistankinstallaties, voertuigherkenning en wagenparkbeheer. De innovatieve Orpak-producten sluiten perfect aan op andere productenlijnen uit de Gilbarco Veeder-Root familie en bijvoorbeeld de AdBlue-range van Storage Partners die we voeren,” zegt Peter Dekker, eigenaar van Mokobouw. “Als Mokobouw zetten we ons iedere dag in om onze klanten te helpen zo efficiënt en veilig mogelijk te opereren. De Orpak-producten gaan hier een dimensie aan toevoegen.”

Mokobouw is dit jaar ook van de partij als exposant tijdens de Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België. Een overzicht van alle exposanten is te vinden op www.tankstationvakbeurs.nl

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.