AVIA Weghorst gaat gebruikmaken van oplossingen ICASA

AVIA Weghorst breidt de samenwerking met ICASA verder uit. Voor alle 130 bemande en onbemande stations in Noordoost- en Midden-Nederland wordt voortaan gebruikgemaakt van de oplossingen op het gebied van het beheer, de afhandeling en de autorisatie van transacties.

“Om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen zullen we de ICASA Energy Suite gebruiken om al onze stations, distributie en boekhouding te beheren en onze groei te ondersteunen”, legt Niek Weghorst van AVIA Weghorst uit. “Door alle bedrijfsprocessen verder te automatiseren in één centraal beheersysteem, helpt ICASA ons onze productiviteit te maximaliseren, onze kosten te beheersen en onze energy business te beheren.”

Het voordeel van de oplossing is volgens ICASA zelf dat het een cloud platform en -applicatie biedt om meerdere kernfuncties van het bedrijf volledig uit te voeren, verduidelijkt Rudi Bollen van het van oorsprong Belgische bedrijf. “Standaard dashboards met uitgebreide configuratie-opties bieden onze klanten een grote toegevoegde waarde om zaken te monitoren en waar nodig aan te passen. Met onze software suite bieden we de flexibiliteit om een ​​oplossing te implementeren die perfect aansluit op de veranderende behoeften en wensen van de business van onze partner. ”

Onder de vlag van AVIA levert AVIA Weghorst brandstof aan tankstations en groothandels in de sectoren transport, landbouw en industrie. Met de AVIA Tank- en Truck Cards kunnen ondernemers tanken bij meer dan 130 Weghorst-tankstations in Noordoost- en Midden-Nederland. Bovendien biedt de kaart nationale en internationale dekking.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA Weghorst gaat gebruikmaken van oplossingen ICASA | TankPro.nl

AVIA Weghorst gaat gebruikmaken van oplossingen ICASA

AVIA Weghorst breidt de samenwerking met ICASA verder uit. Voor alle 130 bemande en onbemande stations in Noordoost- en Midden-Nederland wordt voortaan gebruikgemaakt van de oplossingen op het gebied van het beheer, de afhandeling en de autorisatie van transacties.

“Om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen zullen we de ICASA Energy Suite gebruiken om al onze stations, distributie en boekhouding te beheren en onze groei te ondersteunen”, legt Niek Weghorst van AVIA Weghorst uit. “Door alle bedrijfsprocessen verder te automatiseren in één centraal beheersysteem, helpt ICASA ons onze productiviteit te maximaliseren, onze kosten te beheersen en onze energy business te beheren.”

Het voordeel van de oplossing is volgens ICASA zelf dat het een cloud platform en -applicatie biedt om meerdere kernfuncties van het bedrijf volledig uit te voeren, verduidelijkt Rudi Bollen van het van oorsprong Belgische bedrijf. “Standaard dashboards met uitgebreide configuratie-opties bieden onze klanten een grote toegevoegde waarde om zaken te monitoren en waar nodig aan te passen. Met onze software suite bieden we de flexibiliteit om een ​​oplossing te implementeren die perfect aansluit op de veranderende behoeften en wensen van de business van onze partner. ”

Onder de vlag van AVIA levert AVIA Weghorst brandstof aan tankstations en groothandels in de sectoren transport, landbouw en industrie. Met de AVIA Tank- en Truck Cards kunnen ondernemers tanken bij meer dan 130 Weghorst-tankstations in Noordoost- en Midden-Nederland. Bovendien biedt de kaart nationale en internationale dekking.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.