Inschrijving voor de Tankstation Vakbeurs 2019 is geopend

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt op woensdag 6 en donderdag 7 november plaats in Expo Houten. Twee dagen lang draait het op deze locatie om (alternatieve) brandstoffen, shop en food en carwashes. Tickets voor het event zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Naast informatief is een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs ook erg geschikt om de banden met collega’s aan te halen. Het evenement in Expo Houten is een ideale gelegenheid om te netwerken. Daarnaast zijn op de beursvloer de nieuwste trends en ontwikkelingen uit diverse vakgebieden te zien. Oplossingen en diensten op het gebied van brandstof, shop, snellaadpalen en wasgelegenheden worden op een plek gepresenteerd. De beursvloer is inmiddels vrijwel uitverkocht.

Nieuw dit jaar is de samenwerking die TankPro en CarwashPro opzochten met zusterblad Automobiel Management. Door de krachten te bundelen kan nog groter worden uitgepakt. Zo staan komende editie twee congressen op het programma. Het congres op woensdag 6 november draait volledig om de toekomst van de shop. Het congres op donderdag 7 november staat in het teken van brandstof en wordt mede georganiseerd met Automobiel Management. Het thema van dit congres is ‘Het nieuwe rijden: tanken of laden?’.

Carwash Seminar

Op de tweede beursdag is ook een prominente plek ingeruimd voor trends en ontwikkelingen op het gebied van wasgelegenheden. Op 7 november vindt namelijk de eerste editie van het Carwash Seminar plaats. Drie experts laten hun licht schijnen op verschillende onderwerpen die carwash-professionals bezighouden. Ook vinden op beide dagen interessante workshops plaats op de beursvloer. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en aankondigingen.

Een bezoek aan de Tankstation Vakbeurs is gratis voor tankstationhouders, medewerkers van oliemaatschappijen, carwash-ondernemers en brandstofhandelaren. Aan het bijwonen van de congressen zijn wel kosten verbonden. Het is echter raadzaam om nu alvast een ticket te bestellen, want dan voorkomt u dat u op de beursdagen in de wachtrij staat om u aan te melden. Bovendien krijgt u nog de hele maand september een mooie korting. Ook is het mogelijk een combi-ticket te bestellen waarmee u beide middagcongressen kunt bezoeken. Ga daarom direct naar de registratiepagina. Bekijk hier de openingstijden van de Tankstation Vakbeurs 2019. Om alvast in de stemming te komen, is hieronder een impressie van de voorgaande editie te zien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.