Sakko voegt drie nieuwe locaties toe aan het netwerk

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

Het aantal van vijftig tankstations komt rap dichterbij voor Sakko Tankstations. De Noord-Brabantse onderneming opende onlangs een nieuwe Total Express in Ede en nieuwe locaties in Uithuizen en Oudenbosch. Deze stations worden onder het eigen Sakko-merk geëxploiteerd.

Het station in Ede ging in het verleden door het leven als Shell Express, de locatie aan de Industrieweg in Uithuizen droeg de kleuren van Sietsema. Het tankstation in Oudenbosch is nieuw. Doel van de tankstation-exploitant is om minimaal vijftig locaties op te bouwen vóór 2020. Alles wijst erop dat dit gaat lukken.

In 2005 verkocht Sakko het gehele retailnetwerk van negentig tankstations (AVIA en Shell) aan Tamoil. In 2010 werd de eerste locatie van het vernieuwde Sakko geopend. Afgelopen jaren werd flink ingezet op uitbreiding van het netwerk. In 2015 werd de 25ste locatie geopend, op dit moment staat de teller op 46. Naast het eigen Sakko-merk worden de stations geëxploiteerd onder de merken Shell, BP/BP Express en Total/Total Express.

Sakko is een van de grotere onafhankelijke leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland en bouwt momenteel aan de uitbreiding van het netwerk met bemande- en onbemande tankstations in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sakko voegt drie nieuwe locaties toe aan het netwerk | TankPro.nl

Sakko voegt drie nieuwe locaties toe aan het netwerk

Bergen op Zoom van Konijnenburgweg 40 Sakko

Het aantal van vijftig tankstations komt rap dichterbij voor Sakko Tankstations. De Noord-Brabantse onderneming opende onlangs een nieuwe Total Express in Ede en nieuwe locaties in Uithuizen en Oudenbosch. Deze stations worden onder het eigen Sakko-merk geëxploiteerd.

Het station in Ede ging in het verleden door het leven als Shell Express, de locatie aan de Industrieweg in Uithuizen droeg de kleuren van Sietsema. Het tankstation in Oudenbosch is nieuw. Doel van de tankstation-exploitant is om minimaal vijftig locaties op te bouwen vóór 2020. Alles wijst erop dat dit gaat lukken.

In 2005 verkocht Sakko het gehele retailnetwerk van negentig tankstations (AVIA en Shell) aan Tamoil. In 2010 werd de eerste locatie van het vernieuwde Sakko geopend. Afgelopen jaren werd flink ingezet op uitbreiding van het netwerk. In 2015 werd de 25ste locatie geopend, op dit moment staat de teller op 46. Naast het eigen Sakko-merk worden de stations geëxploiteerd onder de merken Shell, BP/BP Express en Total/Total Express.

Sakko is een van de grotere onafhankelijke leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland en bouwt momenteel aan de uitbreiding van het netwerk met bemande- en onbemande tankstations in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.