Leverancier van lichtreclame Petrol Sign neemt Armada Janse over

Petrol Sign heeft Armada Janse overgenomen. Samen vormen beide bedrijven met circa tachtig medewerkers een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame. Door hun expertise te bundelen willen beide partijen zowel bestaande als nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.

Petrol Sign heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië en is onderdeel van het beursgenoteerde MS International Plc, Armada Janse was onderdeel van de Andus Group. De overname geldt per 11 september en heeft geen nadelige gevolgen voor de personeelsbezettingen.

“De overname past in onze internationale, strategische groeiambities”, zegt CEO Eelco Lambooij. “Door de synergie van onze diensten en organisaties kunnen we onze slagkracht vergroten om nieuwe marktkansen beter te benutten en onze positie te versterken.”

Beide bedrijven blijven vanuit hun huidige vestigingsplaatsen in Gameren respectievelijk Budel opereren onder de namen Petrol Sign | MSI en Armada Janse | MSI. Managing Director Leon Akkermans ziet mooie groeikansen: “De behoefte aan hoogwaardige totaaloplossingen in lichtreclame neemt in heel Europa toe. Door onze expertise te bundelen, kunnen wij bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leverancier van lichtreclame Petrol Sign neemt Armada Janse over | TankPro.nl

Leverancier van lichtreclame Petrol Sign neemt Armada Janse over

Petrol Sign heeft Armada Janse overgenomen. Samen vormen beide bedrijven met circa tachtig medewerkers een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame. Door hun expertise te bundelen willen beide partijen zowel bestaande als nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.

Petrol Sign heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië en is onderdeel van het beursgenoteerde MS International Plc, Armada Janse was onderdeel van de Andus Group. De overname geldt per 11 september en heeft geen nadelige gevolgen voor de personeelsbezettingen.

“De overname past in onze internationale, strategische groeiambities”, zegt CEO Eelco Lambooij. “Door de synergie van onze diensten en organisaties kunnen we onze slagkracht vergroten om nieuwe marktkansen beter te benutten en onze positie te versterken.”

Beide bedrijven blijven vanuit hun huidige vestigingsplaatsen in Gameren respectievelijk Budel opereren onder de namen Petrol Sign | MSI en Armada Janse | MSI. Managing Director Leon Akkermans ziet mooie groeikansen: “De behoefte aan hoogwaardige totaaloplossingen in lichtreclame neemt in heel Europa toe. Door onze expertise te bundelen, kunnen wij bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.