Fotoreportage: Lukoil in Hardinxveld-Giessendam feestelijk geopend

Het zeventigste tankstation van Lukoil in Nederland werd donderdag officieel geopend. De nieuwe locatie ligt aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam, tussen afrit 25 (Sliedrecht-Oost) en afrit 26 (Hardinxveld-Giessendam) van de snelweg A15. Het bemande station beschikt over een shop en over een wasstraat. Uiteraard was TankPro van de partij tijdens de opening. Bekijk hieronder de uitgebreide fotoreportage, het uitgebreide artikel is hier te vinden. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.