Registratie Tankstation Vakbeurs geopend: bestel alvast je toegangskaart

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van brandstof, carwash en convenience. Een groot aantal exposanten heeft inmiddels al een plek op de beursvloer uitgezocht. Toegangskaarten voor TVB19 kunnen sinds deze week besteld worden. De kaart geeft toegang tot beide beursdagen.

Meer dan 2.500 bezoekers kwamen vorig jaar af op de Tankstation Vakbeurs. “Dat was een absoluut record”, vertelt programmamanager en hoofdredacteur van TankPro Remco Nieuwenbroek. “De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid, daarom besloten we in 2018 uit te breiden naar twee dagen. Dat bleek in de smaak te vallen. Ook tijdens komende editie is de beursvloer daarom weer twee volledige dagen geopend. Bezoekers kunnen op beide dagen kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties. Uiteraard is de Tankstation Vakbeurs ook dé perfecte gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten.”

Congres, workshops en Carwash Seminar

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich ook laten bijpraten over ontwikkelingen en trends tijdens het uitgebreide inhoudelijk programma. Dit jaar staan voor het eerst twee congressen in de agenda. Het congres op woensdag 6 november draait volledig om de toekomst van de shop. Hoe zorg je ervoor dat je tankshop levensvatbaar is, nu en in de toekomst? Het congres op de tweede beursdag – op donderdag 7 november – staat in het teken van brandstof en wordt georganiseerd in samenwerking met zusterblad Automobiel Management. Thema: ‘Het nieuwe rijden: tanken of laden?’

Op dag twee vindt bovendien het Carwash Seminar plaats, waarin deskundigen en prominenten hun licht laten schijnen op carwashgerelateerde onderwerpen. Ook wordt er een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. De sessies zullen in het teken staan van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience.

Volle vloer

De beursvloer is inmiddels bijna vol, vertelt Niels Singeling, head of business development bij ProMedia Group, de uitgeverij achter de vakbladen TankPro en CarwashPro. “Een groot aantal exposanten heeft inmiddels een plek op de vloer uitgekozen. Inmiddels hebben meer dan zeventig bedrijven een plek uitgezocht op de beursvloer. Uiteraard kunnen geïnteresseerden contact met mij opnemen om nog verzekerd te zijn van een standplek voor de 2019-editie van de Tankstation Vakbeurs.”

Meer info is te vinden op www.tankstationvakbeurs.nl en www.greenfleetevent.nl. Wees alvast verzekerd van een ticket en ga naar de website: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/ 

Bekijk hieronder de aftermovie van de Tankstation Vakbeurs 2018:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.