Agrisneltank

CZAV blijft tankstation-activiteiten doorzetten ondanks overname

Jumbo neemt zes winkels van de supermarktketen Agrimarkt over van de coöperatie CZAV. Het gaat om locaties in het zuidwesten van Nederland. De AgriSneltank-tankstations en de AgriSnellaad-punten vallen buiten de overname. CZAV blijft deze zelf exploiteren. De transactie wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de ACM.

De tankstations en de laadpunten blijven uitstekend passen in de groeistrategie van CZAV, laat de coöperatie weten. Er zijn op dit moment 22 locaties van de onbemande tankformule AgriSneltank. Deze liggen allemaal in het zuidwestelijk deel van Nederland.

De winkels die deel uitmaken van de verkoop bevinden zich in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. In deze winkels en op het hoofdkantoor van Agrimarkt zijn momenteel 360 mensen in dienst. Jumbo streeft naar optimaal behoud van de werkgelegenheid en ziet nieuwe kansen voor de medewerkers binnen de Jumbo-organisatie.

“Deze aanwinst sluit goed aan op onze groeiambities,” zegt CEO Frits van Eerd van Jumbo. “De Agrimarkt-winkels vormen een mooie aanvulling op ons huidige winkelbestand in Zuidwest-Nederland. Daarnaast stelt de voorgenomen overname ons in staat om onze marktpositie hier verder te verstevigen. Eerder dit jaar hebben we een logistieke hub geopend in Middelburg voor het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen. In combinatie met deze winkels die onder de vlag van Jumbo gaan draaien, krijgen we nu een mooi en breed aanbod in dit deel van het land.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CZAV blijft tankstation-activiteiten doorzetten ondanks overname | TankPro.nl
Agrisneltank

CZAV blijft tankstation-activiteiten doorzetten ondanks overname

Jumbo neemt zes winkels van de supermarktketen Agrimarkt over van de coöperatie CZAV. Het gaat om locaties in het zuidwesten van Nederland. De AgriSneltank-tankstations en de AgriSnellaad-punten vallen buiten de overname. CZAV blijft deze zelf exploiteren. De transactie wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de ACM.

De tankstations en de laadpunten blijven uitstekend passen in de groeistrategie van CZAV, laat de coöperatie weten. Er zijn op dit moment 22 locaties van de onbemande tankformule AgriSneltank. Deze liggen allemaal in het zuidwestelijk deel van Nederland.

De winkels die deel uitmaken van de verkoop bevinden zich in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. In deze winkels en op het hoofdkantoor van Agrimarkt zijn momenteel 360 mensen in dienst. Jumbo streeft naar optimaal behoud van de werkgelegenheid en ziet nieuwe kansen voor de medewerkers binnen de Jumbo-organisatie.

“Deze aanwinst sluit goed aan op onze groeiambities,” zegt CEO Frits van Eerd van Jumbo. “De Agrimarkt-winkels vormen een mooie aanvulling op ons huidige winkelbestand in Zuidwest-Nederland. Daarnaast stelt de voorgenomen overname ons in staat om onze marktpositie hier verder te verstevigen. Eerder dit jaar hebben we een logistieke hub geopend in Middelburg voor het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen. In combinatie met deze winkels die onder de vlag van Jumbo gaan draaien, krijgen we nu een mooi en breed aanbod in dit deel van het land.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.