Enorme ravage na aanrijding bij BP-tankstation langs de A20

Een automobilist is dinsdagochtend omstreeks 02.00 uur de shop van het BP-tankstation langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel binnengereden. Daarbij werd een enorme ravage aangericht. Volgens de politie waren er op het moment van het ongeval geen klanten aanwezig. Er raakte niemand gewond. 

Het ongeval gebeurde bij het BP-tankstation op verzorgingsplaats De Vink langs de A20 (Rotterdam-Gouda). De automobilist reed op hoge snelheid de shop binnen. Na de aanrijding probeerden de vier inzittenden van de auto te vluchten. De politie kon twee mannen aanhouden op het parkeerterrein bij het tankstation. De andere twee werden iets verderop bij een viaduct in de kraag gevat.

De vier mannen, die lachgas bij zich hadden, zitten vast vanwege een politieonderzoek naar het incident. Het gaat om mannen van 23, 21 en 20 jaar oud en ze komen allemaal uit Gouda. De politie onderzoekt of de mannen het lachgas hebben ingenomen en of dat te maken heeft met het incident.

De schade aan de shop is groot. Op beelden is de enorme ravage te zien. De auto is tot stilstand gekomen in de winkel, de stellingen en etenswaren liggen verspreid over de shop. De winkel van het tankstation – een van de AH to go-vestigingen van BP – blijft dinsdag gesloten voor opruimwerkzaamheden.

(Bron: ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.