Dataspecialist van Shell te gast op FuelDay for Retail in Ede

Daniel Jeavons van Shell is toegevoegd als spreker aan het programma voor FuelDay for Retail, het evenement van BigBrother dat donderdagmiddag 28 maart op de kalender staat in Ede. Jeavons is General Manager Data Science. Hij heeft een team van 130 specialisten onder zijn hoede. Tijdens het event staan verder sessies van trendwatchers en -experts Rik Vera en Cate Trotter en van Frits Morrema van Total Nederland op het programma. 

De tankstationbranche inspireren én motiveren in een wereld die razendsnel verandert. Dat is het doel van het evenement dat voor de negende keer wordt georganiseerd door de leverancier van beveiligingsoplossingen. BigBrother richt zich komende editie niet alleen op de Benelux, maar ook op de rest van Europa. Voor de internationale gasten staat er naast het evenement op ook nog een mini-safari gepland, waarbij verschillende interessante tanklocaties worden bezocht.

Ook het programma is dit jaar internationaler van karakter. Daniel Jeavons, bij Shell expert op het gebied van data, wist een aantal prestigieuze prijzen in de wacht te slepen. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale congressen en neemt de bezoekers in Ede mee in de wereld van Data Science. Wat is er allemaal mogelijk, nu en in de toekomst? En hoe zet je data zo optimaal mogelijk op je tankstation?

Retailtrends

Naast Frits Morrema, die een presentatie verzorgt over het succesvolle COSIE-shopconcept van Total, verzorgen ook Cate Trotter en Rik Vera keynote-sessies. Trotter is expert op het gebied van retailtrends. In 2017 werd ze gekozen tot een van LinkedIn’s 12 ‘Top Voices’ in de U.K. “Cate combineert unieke, krachtige inzichten met harde data en presenteert ze op een no-nonsense manier. Ze gebruikt inspirerende praktijkvoorbeelden om te laten zien hoe u deze trends kunt benutten om zo uw business verder te helpen.”

In Ede betreedt ook Rik Vera, auteur van het boek ’Managers The Day After Tomorrow’, het podium. “Hij is enerzijds expert in het kijken naar de toekomst en hoe bedrijven daarmee omgaan. Maar Rik is bovendien bezig met hoe de verandering van mobiliteit retail beïnvloedt. Hoe kun je daar als tankstation een goed antwoord op vinden?” Vera is bij Nexxworks, dat gespecialiseerd is in innovatie, partner van inspirator en spreker Steven Van Belleghem. Hij was voorgaande jaren een vertrouwd gezicht tijdens het event in Ede.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.fuelday.nl

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.