Argos Tankstations vergroot netwerk met landelijke campagne

Argos Tankstations, het tankstationmerk van de geïntegreerde brandstofleverancier VARO Energy, is gestart met de landelijke marketingcampagne ‘Argos – Tanken op z’n Hollands’. VARO lanceert de campagne in samenwerking met resellers GP Groot en Van Kessel Olie, die gezamenlijk 27 Argos-tankstations runnen. Jasper Boogert, Retail Manager bij VARO Energy: “De aantocht van ons 100ste tankstation en het 35-jarig bestaan van het merk is een uitstekend moment om Argos sterker te positioneren en ons plekje binnen de markt steviger te claimen.”

Een gedegen naamsbekendheidonderzoek ligt ten grondslag aan de nieuwe campagne, waardoor deze heel dichtbij de (potentiële) klanten ligt. “We positioneren Argos als persoonlijk en toegankelijk merk voor iedereen”, gaat Boogert verder. “Een locatie in de buurt, een goede brandstofprijs en veiligheid zijn daarbij belangrijke pijlers.” Sinds maandag 11 maart is de nieuwe campagne te zien op alle Argos tankstations.

In de eerste helft van 2019 is het 100ste Argos tankstation een feit. Dit aantal is het resultaat van het omzetten van aangekochte stations naar het Argos-merk. Deze netwerkuitbreiding is geheel in lijn met de duurzame groeistrategie van VARO Energy binnen de Nederlandse retailmarkt. VARO is een geïntegreerde brandstofleverancier die onder meer brandstoffen produceert en levert voor auto’s, vrachtwagens, schepen, vliegtuigen en woningen. VARO is actief in de volledige brandstofproductieketen: raffinage, opslag, blenden, distributie, verkoop en de marketing van (bio-)brandstoffen met activiteiten in sterke markten in Noordwest-Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.