BETA organiseert Petrol Award Gala in Wereldmuseum Rotterdam

Belangenvereniging BETA heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de Petrol Concept Award 2019. Kanshebbers zijn Tony’s Streetfood (De Haan Minerale Oliën), Moments & More (Vissers Energy Group), Textile Wash (Prontophot) en Starbucks On the Go (Selecta). De prijs wordt op donderdag 18 april uitgereikt tijdens het Petrol Award Gala in het Rotterdamse Wereldmuseum.

De jury gaat op zoek naar hét concept dat afgelopen jaren voet aan de grond heeft gekregen in de branche en dat innovatief is in zijn soort. Dit concept moet ondernemers inspireren en zorgen voor een onderscheidend vermogen. De vier genomineerden zijn volgens de branchevereniging perfecte voorbeelden die deze X-factor hebben.

BETA Brancheprijs

Tijdens het gala wordt ook de BETA Brancheprijs voor de meest innovatieve en inspirerende ondernemer 2019 uitgereikt. De genomineerden voor deze prijs zijn Gerbert Vissers (Vissers Energy), Huub Minten (Minli Bedrijven), Ingrid de Wagenaar (Scheiwijk voor Fijnproevers), Koen van der Knaap (Knaap Tankstations) en Mattijs Jongeneel (Tankstations Jongeneel).

De winnaars worden door online stemmen en door een vakjury bepaald. De jury bestaat uit retailexpert Frank Quix (juryvoorzitter), Erik Ziengs (VVD Tweede Kamerlid), Elsemiek Beekwilder (Beekwilder decoratie en etaleur) en Ewout Klok (voorzitter BETA).

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BETA organiseert Petrol Award Gala in Wereldmuseum Rotterdam | TankPro.nl

BETA organiseert Petrol Award Gala in Wereldmuseum Rotterdam

Belangenvereniging BETA heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de Petrol Concept Award 2019. Kanshebbers zijn Tony’s Streetfood (De Haan Minerale Oliën), Moments & More (Vissers Energy Group), Textile Wash (Prontophot) en Starbucks On the Go (Selecta). De prijs wordt op donderdag 18 april uitgereikt tijdens het Petrol Award Gala in het Rotterdamse Wereldmuseum.

De jury gaat op zoek naar hét concept dat afgelopen jaren voet aan de grond heeft gekregen in de branche en dat innovatief is in zijn soort. Dit concept moet ondernemers inspireren en zorgen voor een onderscheidend vermogen. De vier genomineerden zijn volgens de branchevereniging perfecte voorbeelden die deze X-factor hebben.

BETA Brancheprijs

Tijdens het gala wordt ook de BETA Brancheprijs voor de meest innovatieve en inspirerende ondernemer 2019 uitgereikt. De genomineerden voor deze prijs zijn Gerbert Vissers (Vissers Energy), Huub Minten (Minli Bedrijven), Ingrid de Wagenaar (Scheiwijk voor Fijnproevers), Koen van der Knaap (Knaap Tankstations) en Mattijs Jongeneel (Tankstations Jongeneel).

De winnaars worden door online stemmen en door een vakjury bepaald. De jury bestaat uit retailexpert Frank Quix (juryvoorzitter), Erik Ziengs (VVD Tweede Kamerlid), Elsemiek Beekwilder (Beekwilder decoratie en etaleur) en Ewout Klok (voorzitter BETA).

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.