OPW presenteert oplossingen op vernieuwde website

Duidelijker, overzichtelijker en vol handige technische hulpmiddelen en video’s. De nieuwe website van OPW, producent van hardware voor de tankstation- en carwashsector, moet klanten helpen om nog beter in te spelen op de vragen van de branche en de ontwikkelingen in de markt. OPW is onderdeel van Dover, een van de grootste spelers wereldwijd. De beursgenoteerde multinational richt zich op de ontwikkeling en fabricage van industriële producten.

OPW produceert hardware voor de tankstation- en carwashsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van oplossingen voor tank- en vloeistofbehandeling, zowel ondergronds als bovengronds. Het bedrijf heeft verschillende merken onder zijn paraplu, waaronder OPW Retail Fueling, PDQ Vehicle Wash Systems, Midland en Liquip.

Bij het ontwerp van de nieuwe website stond de klant van begin tot eind centraal, vertelt Keith Moye van OPW. “Het is ontworpen om bezoekers een klantvriendelijke en eenvoudige ervaring te bieden en volop waardevolle informatie te geven over producten van OPW. Niet alleen helpt de nieuwe website om onze digitale aanwezigheid te verbeteren, het dient bovendien als een platform voor onze gebruikers in alle verschillende segmenten.”

De website heeft een aantal handige features, waaronder een uitgebreide bibliotheek vol technische handleidingen en trainingvideo’s. De navigatie werd verbeterd, net als de zoekfunctie. Ook de layout van de website werd flink onder handen genomen en is een stuk overzichtelijker geworden. De website is hier te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.