Benzinedag omgedoopt tot FuelDay for Retail

Het jaarlijkse evenement van BigBrother, dat traditiegetrouw in Cinemec in Ede plaatsvindt, staat dit jaar op donderdag 28 maart in de agenda. De negende editie van de Benzinedag wordt in een nieuw jasje gestoken en gaat voortaan door het leven als FuelDay for Retail. Inschrijven is mogelijk op www.fuelday.nl.

“Met de naamswijziging anticipeert het succesvolle en vertrouwde Benelux-congres op de veranderingen en evoluties in de markt”, vertelt Aart van Rooijen van BigBrother. “Waar de Benzinedag als naam een directe link had met enkel fossiele brandstoffen, willen we met de nieuwe naam aansluiten op de breder wordende energiemix, ook op het tankstation.”

Daarnaast ziet BigBrother al jaren een steeds grotere versmelting tussen foodretail en tankstations. “De kracht van de Benzinedag is altijd het contact tussen de ondernemers en professionals geweest. Het is daarom tijd om met dit volwassen geworden event een groter retailbereik aan te spreken. De editie van 2019 zal zorgen voor nog meer diversiteit in deelnemers met een gedeelde passie voor retail.”

Internationalisering

Het evenement volgt daarmee ook de internationalisering van BigBrother. De leverancier van beveiligingsoplossingen wil zich met het evenement niet alleen richten op de Benelux, maar ook op de rest van Europa. Naast internationale sprekers zullen er ook retail-ondernemers en professionals uit alle hoeken van Europa naar Ede komen eind maart. De nieuwe naam ondersteunt de internationale uitstraling van het congres, laat het bedrijf weten.

Wat niet verandert, is de vertrouwde opzet waarbij de verschillende sprekers de gasten zullen inspireren en uitdagen met hun passie en visie op de markt, en meer specifiek op de eindklant die het retaillandschap bepaalt. Napraten met bekenden en gelijkgezinden kan tijdens het walking diner. Meer informatie over het programma, de sprekers en het aanmelden volgt komende weken.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Benzinedag omgedoopt tot FuelDay for Retail | TankPro.nl

Benzinedag omgedoopt tot FuelDay for Retail

Het jaarlijkse evenement van BigBrother, dat traditiegetrouw in Cinemec in Ede plaatsvindt, staat dit jaar op donderdag 28 maart in de agenda. De negende editie van de Benzinedag wordt in een nieuw jasje gestoken en gaat voortaan door het leven als FuelDay for Retail. Inschrijven is mogelijk op www.fuelday.nl.

“Met de naamswijziging anticipeert het succesvolle en vertrouwde Benelux-congres op de veranderingen en evoluties in de markt”, vertelt Aart van Rooijen van BigBrother. “Waar de Benzinedag als naam een directe link had met enkel fossiele brandstoffen, willen we met de nieuwe naam aansluiten op de breder wordende energiemix, ook op het tankstation.”

Daarnaast ziet BigBrother al jaren een steeds grotere versmelting tussen foodretail en tankstations. “De kracht van de Benzinedag is altijd het contact tussen de ondernemers en professionals geweest. Het is daarom tijd om met dit volwassen geworden event een groter retailbereik aan te spreken. De editie van 2019 zal zorgen voor nog meer diversiteit in deelnemers met een gedeelde passie voor retail.”

Internationalisering

Het evenement volgt daarmee ook de internationalisering van BigBrother. De leverancier van beveiligingsoplossingen wil zich met het evenement niet alleen richten op de Benelux, maar ook op de rest van Europa. Naast internationale sprekers zullen er ook retail-ondernemers en professionals uit alle hoeken van Europa naar Ede komen eind maart. De nieuwe naam ondersteunt de internationale uitstraling van het congres, laat het bedrijf weten.

Wat niet verandert, is de vertrouwde opzet waarbij de verschillende sprekers de gasten zullen inspireren en uitdagen met hun passie en visie op de markt, en meer specifiek op de eindklant die het retaillandschap bepaalt. Napraten met bekenden en gelijkgezinden kan tijdens het walking diner. Meer informatie over het programma, de sprekers en het aanmelden volgt komende weken.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.