PostNL en SPAR gaan samenwerking aan bij tankstations

Vijf SPAR Express-winkels bij Texaco-tankstations hebben hun dienstverlening uitgebreid met een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de automaat kunnen consumenten zeven dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. Een van de vijf tankstations bevindt zich langs de snelweg A15 bij Hardinxveld-Giessendam.

Het gaat verder om SPAR Express-locaties in Den Haag, Tilburg, Geertruidenberg en Almere. “Met deze vijf pakket- en briefautomaten zetten we een volgende, innovatieve stap in de proef met de automaat”, vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL. “Het zijn de eerste pakket- en briefautomaten pal naast tankstations. En een van de automaten staat zelfs naast een Texaco langs de snelweg. We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken.”

Pakket- en briefautomaat

“SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak voor al haar klanten. Door deze samenwerking met PostNL maken we het voor onze klanten nog eenvoudiger om pakketjes te versturen of te ontvangen. Op locaties die ook nog eens goed bereikbaar zijn”, aldus Marian Gerritsma, Groep Category Manager SPAR Nederland. De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, en daar horen ook deze automaten bij.

Het wordt steeds gebruikelijker: een supermarkt in de shop van een tankstation. Door samenwerkingen tussen tankstations en ketens zoals Albert Heijn, SPAR en louis delhaize, krijgen klanten bij steeds meer tanklocaties de mogelijkheid om hun boodschappen onderweg te doen. SPAR is daarvoor een samenwerking aangegaan met EG Group, dat tankstations van Esso, Texaco en Firezone exploiteert. Doel is om minimaal 130 SPAR Express-locaties te openen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

PostNL en SPAR gaan samenwerking aan bij tankstations | TankPro.nl

PostNL en SPAR gaan samenwerking aan bij tankstations

Vijf SPAR Express-winkels bij Texaco-tankstations hebben hun dienstverlening uitgebreid met een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de automaat kunnen consumenten zeven dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. Een van de vijf tankstations bevindt zich langs de snelweg A15 bij Hardinxveld-Giessendam.

Het gaat verder om SPAR Express-locaties in Den Haag, Tilburg, Geertruidenberg en Almere. “Met deze vijf pakket- en briefautomaten zetten we een volgende, innovatieve stap in de proef met de automaat”, vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL. “Het zijn de eerste pakket- en briefautomaten pal naast tankstations. En een van de automaten staat zelfs naast een Texaco langs de snelweg. We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken.”

Pakket- en briefautomaat

“SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak voor al haar klanten. Door deze samenwerking met PostNL maken we het voor onze klanten nog eenvoudiger om pakketjes te versturen of te ontvangen. Op locaties die ook nog eens goed bereikbaar zijn”, aldus Marian Gerritsma, Groep Category Manager SPAR Nederland. De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, en daar horen ook deze automaten bij.

Het wordt steeds gebruikelijker: een supermarkt in de shop van een tankstation. Door samenwerkingen tussen tankstations en ketens zoals Albert Heijn, SPAR en louis delhaize, krijgen klanten bij steeds meer tanklocaties de mogelijkheid om hun boodschappen onderweg te doen. SPAR is daarvoor een samenwerking aangegaan met EG Group, dat tankstations van Esso, Texaco en Firezone exploiteert. Doel is om minimaal 130 SPAR Express-locaties te openen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.