Smarter Nozzle onthult primeur op Tankstation Vakbeurs

Smarter Nozzle Europe presenteert op de Tankstation Vakbeurs een primeur: de iNozzle One. Hoe de nozzle er precies uit gaat zien, is nog niet bekendgemaakt. Wel geven de initiatiefnemers achter het nieuwe product alvast een bijzonder voorproefje op hun nieuwe concept. Het is volgens hen het advertentiemedium voor de petrolmarkt van de toekomst.

De partij achter de iNozzle One heeft afgelopen week een persmap verstuurd waarin een deel van de plannen onthuld wordt. “Zou het niet geweldig zijn als er een medium was dat gegarandeerd de aandacht van een automobilist heeft en vasthoudt? Dat zorgt voor extra shopinkomsten tegen een geringe investering? Met een nauwkeurige campagneplanning, optimale segmentatie en facturatie op basis van no view, no pay?”

Voordelen

Dat medium is er nu, aldus de initiatiefnemers en heet de iNozzle One. Het is volgens de ontwikkelaars een geavanceerd medium met unieke voordelen voor tankstations en adverteerders. Die voordelen zijn honderd procent kijkgarantie, een hogere shopconversie, een gerichte campagneplanning en lage investeringskosten. Met deze informatie moeten we ons voorlopig nog tevreden stellen.

De onthulling van het nieuwe concept vindt plaats op de beursvloer, bij stand 5.307. Ga voor meer informatie over de Tankstation & Carwash Vakbeurs of voor registratie naar de website van het evenement.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.