Carwash Capelle: meer omzet na verhogen wasprijs

Het was een gewaagde zet die hem uiteindelijk geen windeieren legde. Hans Janssen, eigenaar van Carwash Capelle bij het Berkman-tankstation aan de Kompasstraat in Capelle aan den IJssel, verhoogde de prijs van zijn goedkoopste programma met een halve euro. Een stap waar de inmiddels 60 jaar oude ondernemer nog steeds geen spijt van heeft. Het wasgedeelte bij zijn locatie is steeds belangrijker geworden”, zegt hij. Janssen verloor weliswaar wat klanten, maar zijn omzet ging omhoog.

Janssen was in Nederland één van de eersten met een wasstraat van Istobal, het merk dat wordt verkocht door EenzetCarwash. Een early-adapter van het merk. De machine die hij een lange tijd geleden kocht, draait nog altijd. Ondanks dat hij enigszins afgelegen zit op een industrieterreintje in een rustig gedeelte van Capelle aan den IJssel, doet hij het naar eigen zeggen helemaal niet slecht.

Tankstation

Het begon voor Janssen allemaal met de wasstraat. Op het gebied van wassen loopt het volgens hem altijd wel door. “We wassen alle Land Rovers en Jaguars van Breeland. Deze doen we ook vanbinnen, het gaat om een stuk of vijftien auto’s per dag”, zegt hij. Ondanks dat hij niet aan een doorgaande weg zit, heeft zijn wasgelegenheid met tankstation een flinke aantrekkingskracht op de inwoners en bedrijven van Capelle en Rotterdam.

Het begon voor hem allemaal met een carwash in een lege bedrijfsloods op het industrieterrein. Daarna heeft hij er een tankstation bij laten plaatsen en vervolgens ook nog een bandenhotel. “Het loopt inmiddels zo goed dat we aan het kijken zijn hoe we verder kunnen uitbreiden. We denken hiervoor zelf aan het pand hiernaast, het is echter de vraag of dat allemaal gaat lukken”, zegt de ondernemer die altijd wil blijven doorontwikkelen.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/08/21/carwash-capelle-meer-omzet-na-verhogen-wasprijs/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Capelle: meer omzet na verhogen wasprijs | TankPro.nl

Carwash Capelle: meer omzet na verhogen wasprijs

Het was een gewaagde zet die hem uiteindelijk geen windeieren legde. Hans Janssen, eigenaar van Carwash Capelle bij het Berkman-tankstation aan de Kompasstraat in Capelle aan den IJssel, verhoogde de prijs van zijn goedkoopste programma met een halve euro. Een stap waar de inmiddels 60 jaar oude ondernemer nog steeds geen spijt van heeft. Het wasgedeelte bij zijn locatie is steeds belangrijker geworden”, zegt hij. Janssen verloor weliswaar wat klanten, maar zijn omzet ging omhoog.

Janssen was in Nederland één van de eersten met een wasstraat van Istobal, het merk dat wordt verkocht door EenzetCarwash. Een early-adapter van het merk. De machine die hij een lange tijd geleden kocht, draait nog altijd. Ondanks dat hij enigszins afgelegen zit op een industrieterreintje in een rustig gedeelte van Capelle aan den IJssel, doet hij het naar eigen zeggen helemaal niet slecht.

Tankstation

Het begon voor Janssen allemaal met de wasstraat. Op het gebied van wassen loopt het volgens hem altijd wel door. “We wassen alle Land Rovers en Jaguars van Breeland. Deze doen we ook vanbinnen, het gaat om een stuk of vijftien auto’s per dag”, zegt hij. Ondanks dat hij niet aan een doorgaande weg zit, heeft zijn wasgelegenheid met tankstation een flinke aantrekkingskracht op de inwoners en bedrijven van Capelle en Rotterdam.

Het begon voor hem allemaal met een carwash in een lege bedrijfsloods op het industrieterrein. Daarna heeft hij er een tankstation bij laten plaatsen en vervolgens ook nog een bandenhotel. “Het loopt inmiddels zo goed dat we aan het kijken zijn hoe we verder kunnen uitbreiden. We denken hiervoor zelf aan het pand hiernaast, het is echter de vraag of dat allemaal gaat lukken”, zegt de ondernemer die altijd wil blijven doorontwikkelen.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro:
https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/08/21/carwash-capelle-meer-omzet-na-verhogen-wasprijs/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.