‘Slimme LED-lamp biedt volop mogelijkheden voor ondernemer’

Goede verlichting is van groot belang voor elk tankstation. Niet alleen voor de klant, zeker ook voor de ondernemer zelf. Maar wat is er op dit moment al mogelijk op het gebied van verlichting? We nemen een kijkje bij het tankstation van Mol Schuddebeurs in Noordgouwe op Schouwen-Duiveland. 

De verlichting die Marcel Mol op een groot aantal van zijn tankstations heeft geïnstalleerd, komt niet van ver. De samenwerking met Bever Innovations uit Zierikzee ontstond een jaar of acht geleden, vertelt de Zeeuwse tankstation-ondernemer. “Wij hebben de LED-producten van Bever Innovations al sinds 2010 op verschillende locaties hangen. Op dit moment zijn acht van onze tankstations uitgerust met deze verlichtingsoplossingen. Het gaat daarbij om prijsdisplays, luifel- en terreinverlichting en om de verlichting in de shops.”

Shell en Avia

Net naast het hoofdkantoor van brandstoffenhandel Mol Schuddebeurs in Noordgouwe ligt één van de tankstations van het Zeeuwse bedrijf. De onderneming telt in totaal 22 tankstations, verspreid over Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. Shell De Gouwe is een bemande locatie. Daarnaast heeft het familiebedrijf een groot aantal onbemande locaties. De tankstations droegen decennia lang de kleuren van BP, maar sinds een aantal jaar is het bedrijf overgestapt op de merken Shell en Avia.

Op de thuislocatie in Noordgouwe wordt op dit moment geëxperimenteerd met EOS Technologie. Deze technologie is gebaseerd op The Internet of Things. Alle lampen kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld en geregeld worden en draadloos met andere apparaten, materialen en processen communiceren. Het beheren gaat via een Android-app of op afstand via EOS Connected.

Het complete verhaal is te lezen in TankPro Magazine 3. Kijk hier voor meer informatie en het aanvragen van een abonnement. Je kunt ook eenmalig een proefnummer aanvragen. 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Slimme LED-lamp biedt volop mogelijkheden voor ondernemer’ | TankPro.nl

‘Slimme LED-lamp biedt volop mogelijkheden voor ondernemer’

Goede verlichting is van groot belang voor elk tankstation. Niet alleen voor de klant, zeker ook voor de ondernemer zelf. Maar wat is er op dit moment al mogelijk op het gebied van verlichting? We nemen een kijkje bij het tankstation van Mol Schuddebeurs in Noordgouwe op Schouwen-Duiveland. 

De verlichting die Marcel Mol op een groot aantal van zijn tankstations heeft geïnstalleerd, komt niet van ver. De samenwerking met Bever Innovations uit Zierikzee ontstond een jaar of acht geleden, vertelt de Zeeuwse tankstation-ondernemer. “Wij hebben de LED-producten van Bever Innovations al sinds 2010 op verschillende locaties hangen. Op dit moment zijn acht van onze tankstations uitgerust met deze verlichtingsoplossingen. Het gaat daarbij om prijsdisplays, luifel- en terreinverlichting en om de verlichting in de shops.”

Shell en Avia

Net naast het hoofdkantoor van brandstoffenhandel Mol Schuddebeurs in Noordgouwe ligt één van de tankstations van het Zeeuwse bedrijf. De onderneming telt in totaal 22 tankstations, verspreid over Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. Shell De Gouwe is een bemande locatie. Daarnaast heeft het familiebedrijf een groot aantal onbemande locaties. De tankstations droegen decennia lang de kleuren van BP, maar sinds een aantal jaar is het bedrijf overgestapt op de merken Shell en Avia.

Op de thuislocatie in Noordgouwe wordt op dit moment geëxperimenteerd met EOS Technologie. Deze technologie is gebaseerd op The Internet of Things. Alle lampen kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld en geregeld worden en draadloos met andere apparaten, materialen en processen communiceren. Het beheren gaat via een Android-app of op afstand via EOS Connected.

Het complete verhaal is te lezen in TankPro Magazine 3. Kijk hier voor meer informatie en het aanvragen van een abonnement. Je kunt ook eenmalig een proefnummer aanvragen. 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.