GP Groot neemt Texaco Welp in Heemskerk over

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft de exploitatie overgenomen van het tankstation Texaco Welp aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Het tankstation is geen onbekende voor het bedrijf uit Heiloo. Het wordt al sinds de jaren zestig door GP Groot bevoorraad.

Het tankstation draagt sinds 1979 de kleuren van Texaco. Het tankstation is bij de overname van een bediend station naar een self-service locatie omgebouwd. De shop en de roll-over wasstraat blijven open. Bij het Texaco-station zijn naast Euro95, Euro98 en diesel ook onder meer LPG en CNG verkrijgbaar.

Zakelijke rijders kunnen bij deze locatie gebruikmaken van de GP Groot tankpas. Met deze pas kan op zo’n driehonderd locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker naar de dichtstbijzijnde locatie.

Exploitatie vier merken

GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en is exploitant van tankstations. De in Heiloo gevestigde onderneming is onderdeel van de GP Groot-groep die naast brandstof- en oliehandel actief is op het gebied van inzameling en recycling en infra en engineering. GP Groot heeft tankstations onder de kleuren van Texaco, Firezone, Argos en NXT.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.