TanQyou opent tien nieuwe tankstations

De onbemande tankstationformule TanQyou opent tien nieuwe locaties. Het gaat om vestigingen in Opeinde, Grijpskerk, Schinnen, Mussel, Delfzijl, Appelscha, Giethoorn, Ommen, Schoonebeek en Leeuwarden. Daarmee komt het totale aantal op zestien stations. Op termijn wil het bedrijf een landelijk netwerk realiseren.

TanQyou begon dit kalenderjaar met drie locaties en heeft de doelstelling om er daar binnen een jaar dertig van te maken. Recentelijk verdubbelden ze het aantal locaties, wat de teller op zes bracht. Met de tien locaties die het bedrijf hier binnenkort aan toevoegt, staat de startup op een tussenstand van zestien tankstations.

“Naast deze definitieve overnames zijn we met een hoop partijen in gesprek, ik ben ervan overtuigd dat we dit jaar de dertig gaan halen”, aldus Jan-Harmen Akkerman, eigenaar van TanQyou.

Bij nieuwe locaties kijkt het bedrijf met name of de locatie geschikt is voor de formule en of het rendabel kan zijn voor beide partijen. De keuze tussen huur, koop, franchise of nieuwbouw is van ondergeschikt belang voor de tankstationformule. Zo wordt er binnenkort in Ommen, Giethoorn en Heerlen de bouw van drie nieuwbouwlocaties ingezet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.