Bever Innovations gaat contourverlichting van Visive Group verkopen

Bever Innovations heeft een productie- en leveringsovereenkomst getekend met Visive Group Ltd, de marktleider in Groot-Brittannië. Beide bedrijven hebben gezamenlijk gewerkt aan het ontwikkelen van een LED-product voor tankstations. Het Zeeuwse bedrijf gaat deze contourverlichting wereldwijd verkopen, behalve in Engeland, Ierland en China. Deze landen houden de Britten zelf in beheer.

De teams van Bever Innovations en Visive werkten de laatste maanden nauw samen om de LED-contourverlichting verder te ontwikkelen en verbeteren. Het product is volgens Bever gemakkelijk te installeren, heeft weinig onderhoud nodig en is energiebesparend. “Deze samenwerking geeft Bever Innovations de kans om eigen LED Contour Tubes te ontwikkelen, die passen bij onze variatie aan innovatieve LED-producten en -oplossingen. Dit zal Bever Innovations een sterke concurrentiepositie opleveren op de globale retailmarkt”, aldus commercieel directeur Erwin Dingemans van Bever Innovations.

Belangrijke stap

“Dit is een belangrijke stap in ons strategisch groeiplan”, vertelt John Scholey van Visive Group. “Het hebben van een internationale partner als Bever Innovations is ideaal voor ons bedrijf. Hun uitgebreide salesteam en expertise in het produceren en verkopen van LED-producten wereldwijd binnen deze markt helpt ook onze business. We kijken uit naar de samenwerking en natuurlijk naar het wereldwijd leveren van de kwalitatief hoogstaande LED Contour Tube”.

Bever Innovations is marktleider op het gebied van intelligente LED-verlichting voor tankstations en levert deze lampen ook in combinatie met slimme technologie. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd en actief in meer dan zeventig landen. Vrijwel alle grote spelers, waaronder Shell, BP, Total en Q8, maken deel uit van hun klantenbestand.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bever Innovations gaat contourverlichting van Visive Group verkopen | TankPro.nl

Bever Innovations gaat contourverlichting van Visive Group verkopen

Bever Innovations heeft een productie- en leveringsovereenkomst getekend met Visive Group Ltd, de marktleider in Groot-Brittannië. Beide bedrijven hebben gezamenlijk gewerkt aan het ontwikkelen van een LED-product voor tankstations. Het Zeeuwse bedrijf gaat deze contourverlichting wereldwijd verkopen, behalve in Engeland, Ierland en China. Deze landen houden de Britten zelf in beheer.

De teams van Bever Innovations en Visive werkten de laatste maanden nauw samen om de LED-contourverlichting verder te ontwikkelen en verbeteren. Het product is volgens Bever gemakkelijk te installeren, heeft weinig onderhoud nodig en is energiebesparend. “Deze samenwerking geeft Bever Innovations de kans om eigen LED Contour Tubes te ontwikkelen, die passen bij onze variatie aan innovatieve LED-producten en -oplossingen. Dit zal Bever Innovations een sterke concurrentiepositie opleveren op de globale retailmarkt”, aldus commercieel directeur Erwin Dingemans van Bever Innovations.

Belangrijke stap

“Dit is een belangrijke stap in ons strategisch groeiplan”, vertelt John Scholey van Visive Group. “Het hebben van een internationale partner als Bever Innovations is ideaal voor ons bedrijf. Hun uitgebreide salesteam en expertise in het produceren en verkopen van LED-producten wereldwijd binnen deze markt helpt ook onze business. We kijken uit naar de samenwerking en natuurlijk naar het wereldwijd leveren van de kwalitatief hoogstaande LED Contour Tube”.

Bever Innovations is marktleider op het gebied van intelligente LED-verlichting voor tankstations en levert deze lampen ook in combinatie met slimme technologie. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd en actief in meer dan zeventig landen. Vrijwel alle grote spelers, waaronder Shell, BP, Total en Q8, maken deel uit van hun klantenbestand.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.