Foto: Van Staveren

Tank S-locatie Van Staveren Emmeloord omgekleurd naar Shell

Foto: Van Staveren

Het tankstation van Van Staveren aan de Randweg in Emmeloord gaat voortaan door het leven als Shell-locatie. Alle werkzaamheden zijn voltooid en de Tank S-kleuren zijn vervangen door het rood-geel van Shell. Komende tijd kleurt het familiebedrijf uit Flevoland nog eens drie bemande locaties om naar Shell, twee bemande stations worden bovendien omgebouwd naar Shell Express.

Het zijn drukke tijden voor het bedrijf uit Emmeloord. Onlangs maakte Van Staveren bekend dat het een Esso-locatie in Almere Buiten en Tank S-stations in Emmeloord, Nijkerk en Lelystad laat ombouwen naar Shell. Twee bemande Shell-locaties, in Swifterbant en Emmeloord, krijgen de Shell Express-uitstraling. De medewerkers van deze locaties worden ingezet op andere stations van het bedrijf. Van Staveren is daarmee de eerste dealer die Shell Express-locaties in beheer neemt en de tweede dealer die het Deli by Shell-concept gaat beheren.

Voorbereiding op toekomst

De ombouwwerkzaamheden op alle zes locaties zijn in handen van Hamer. Naast het omkleuren van de stations, zal de locatie in Almere bovendien worden uitgebreid met twee opstelposities en erboven een uitbreiding van de luifel. Ook de shop zal flink onder handen genomen worden, om de locatie geschikt te maken voor het Deli By Shell-concept. De samenwerking tussen beide familiebedrijven gaat al meer dan 40 jaar terug.

Met de geïntensiveerde samenwerking met Shell wil directeur Jitha van Staveren, die sinds vorig jaar aan het roer staat van het familiebedrijf, zo optimaal mogelijk voorbereid zijn op de toekomst en kunnen inspelen op nieuwe en groenere brandstoffen. Van Staveren exploiteert in totaal 37 locaties in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tank S-locatie Van Staveren Emmeloord omgekleurd naar Shell | TankPro.nl
Foto: Van Staveren

Tank S-locatie Van Staveren Emmeloord omgekleurd naar Shell

Foto: Van Staveren

Het tankstation van Van Staveren aan de Randweg in Emmeloord gaat voortaan door het leven als Shell-locatie. Alle werkzaamheden zijn voltooid en de Tank S-kleuren zijn vervangen door het rood-geel van Shell. Komende tijd kleurt het familiebedrijf uit Flevoland nog eens drie bemande locaties om naar Shell, twee bemande stations worden bovendien omgebouwd naar Shell Express.

Het zijn drukke tijden voor het bedrijf uit Emmeloord. Onlangs maakte Van Staveren bekend dat het een Esso-locatie in Almere Buiten en Tank S-stations in Emmeloord, Nijkerk en Lelystad laat ombouwen naar Shell. Twee bemande Shell-locaties, in Swifterbant en Emmeloord, krijgen de Shell Express-uitstraling. De medewerkers van deze locaties worden ingezet op andere stations van het bedrijf. Van Staveren is daarmee de eerste dealer die Shell Express-locaties in beheer neemt en de tweede dealer die het Deli by Shell-concept gaat beheren.

Voorbereiding op toekomst

De ombouwwerkzaamheden op alle zes locaties zijn in handen van Hamer. Naast het omkleuren van de stations, zal de locatie in Almere bovendien worden uitgebreid met twee opstelposities en erboven een uitbreiding van de luifel. Ook de shop zal flink onder handen genomen worden, om de locatie geschikt te maken voor het Deli By Shell-concept. De samenwerking tussen beide familiebedrijven gaat al meer dan 40 jaar terug.

Met de geïntensiveerde samenwerking met Shell wil directeur Jitha van Staveren, die sinds vorig jaar aan het roer staat van het familiebedrijf, zo optimaal mogelijk voorbereid zijn op de toekomst en kunnen inspelen op nieuwe en groenere brandstoffen. Van Staveren exploiteert in totaal 37 locaties in Nederland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.