Recordaantal bezoekers voor derde editie Uniti Expo

De Uniti Expo in Stuttgart heeft afgelopen editie meer bezoekers getrokken dan twee jaar geleden. Op de vakbeurs, die van 15 tot en met 17 mei op het programma stond in de Messe, kwamen in totaal zeventienduizend bezoekers uit 120 landen af. Dat zijn er tweeduizend meer dan tijdens de vorige editie in 2016.

De organisatie laat weten zeer tevreden te zijn over de opkomst. Niet alleen het aantal bezoekers werd overtroffen, ook het aantal exposanten steeg en de vloeroppervlakte werd uitgebreid. Met 467 exposanten uit 37 landen en zeventienduizend bezoekers is de Duitse Uniti het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven.

Volgende editie

De volgende editie van het event vindt plaats van 26 tot en met 28 mei 2020. Plaats van handeling is opnieuw Stuttgart. TankPro en zusterblad CarwashPro waren twee weken geleden drie dagen lang aanwezig in de Messe om verslag te doen van het event. Het uitgebreide verslag is hier te vinden.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Recordaantal bezoekers voor derde editie Uniti Expo | TankPro.nl

Recordaantal bezoekers voor derde editie Uniti Expo

De Uniti Expo in Stuttgart heeft afgelopen editie meer bezoekers getrokken dan twee jaar geleden. Op de vakbeurs, die van 15 tot en met 17 mei op het programma stond in de Messe, kwamen in totaal zeventienduizend bezoekers uit 120 landen af. Dat zijn er tweeduizend meer dan tijdens de vorige editie in 2016.

De organisatie laat weten zeer tevreden te zijn over de opkomst. Niet alleen het aantal bezoekers werd overtroffen, ook het aantal exposanten steeg en de vloeroppervlakte werd uitgebreid. Met 467 exposanten uit 37 landen en zeventienduizend bezoekers is de Duitse Uniti het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven.

Volgende editie

De volgende editie van het event vindt plaats van 26 tot en met 28 mei 2020. Plaats van handeling is opnieuw Stuttgart. TankPro en zusterblad CarwashPro waren twee weken geleden drie dagen lang aanwezig in de Messe om verslag te doen van het event. Het uitgebreide verslag is hier te vinden.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.