AVIA opent zes nieuwe locaties in Noord-Nederland

Het aantal tankstations van AVIA in Nederland is uitgebreid met zes nieuwe locaties. Het gaat om stations die stuk voor stuk in het noorden van het land liggen. De bemande en onbemande tanklocaties zijn te vinden in Bedum, Oldenhove, Ten Boer, Groningen, Drachten en Leek.

De tankstations liggen aan de Groningerweg 2 in Bedum (bemand), de Englumerweg 1 in Oldenhove, de Stadsweg 75 in Ten Boer, de Wasaweg 20 in Groningen, de Curielaan 1 in Drachten en de Vossenkamp 8 in Leek. Het gaat in alle gevallen om voormalige Q8-locaties die zijn omgekleurd.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid. AVIA International bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in veertien landen in West-Europa. In totaal zijn er zo’n 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de AVIA-kleur.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA opent zes nieuwe locaties in Noord-Nederland | TankPro.nl

AVIA opent zes nieuwe locaties in Noord-Nederland

Het aantal tankstations van AVIA in Nederland is uitgebreid met zes nieuwe locaties. Het gaat om stations die stuk voor stuk in het noorden van het land liggen. De bemande en onbemande tanklocaties zijn te vinden in Bedum, Oldenhove, Ten Boer, Groningen, Drachten en Leek.

De tankstations liggen aan de Groningerweg 2 in Bedum (bemand), de Englumerweg 1 in Oldenhove, de Stadsweg 75 in Ten Boer, de Wasaweg 20 in Groningen, de Curielaan 1 in Drachten en de Vossenkamp 8 in Leek. Het gaat in alle gevallen om voormalige Q8-locaties die zijn omgekleurd.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid. AVIA International bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in veertien landen in West-Europa. In totaal zijn er zo’n 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de AVIA-kleur.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.