ACM geeft groen licht voor overname Van den Belt

Brandstofleverancier Varo Energy heeft van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) toestemming gekregen voor het overnemen van de Friese tankstation-onderneming Van den Belt. Volgens de toezichthouder blijft er na de overname voldoende concurrentie over. De verkoop heeft betrekking op alle 32 tankstations van Van den Belt, die verspreid liggen over de noordelijke provincies. De oliehandel van het familiebedrijf maakt geen deel uit van de deal.

Begin april maakten Varo Energy en Van den Belt bekend dat ze een akkoord hadden bereikt voor de overname van het tankstation-onderdeel van het Friese bedrijf. Vooral door de strategische ligging van de tankstations, in Drenthe, Friesland en Groningen, is het voor Varo Energy een interessante deal. In een klap heeft de onderneming hiermee een aardige voet aan de grond gekregen in de noordelijke provincies.

Argos-stations

Varo Energy is in Nederland vooral bekend van de Argos-tankstations. Het hoofdkantoor van de brandstofleverancier ligt in Zwitserland. Het bedrijf houdt zich bezig met de raffinage, opslag en marketing van brandstofproducten, met klanten in retail- en groothandel. Het bedrijf opereert of levert brandstoffen aan tankstations verspreid over het hele land, onder andere onder de merken Argos, Brand Oil, Amigo en DOC.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ACM geeft groen licht voor overname Van den Belt | TankPro.nl

ACM geeft groen licht voor overname Van den Belt

Brandstofleverancier Varo Energy heeft van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) toestemming gekregen voor het overnemen van de Friese tankstation-onderneming Van den Belt. Volgens de toezichthouder blijft er na de overname voldoende concurrentie over. De verkoop heeft betrekking op alle 32 tankstations van Van den Belt, die verspreid liggen over de noordelijke provincies. De oliehandel van het familiebedrijf maakt geen deel uit van de deal.

Begin april maakten Varo Energy en Van den Belt bekend dat ze een akkoord hadden bereikt voor de overname van het tankstation-onderdeel van het Friese bedrijf. Vooral door de strategische ligging van de tankstations, in Drenthe, Friesland en Groningen, is het voor Varo Energy een interessante deal. In een klap heeft de onderneming hiermee een aardige voet aan de grond gekregen in de noordelijke provincies.

Argos-stations

Varo Energy is in Nederland vooral bekend van de Argos-tankstations. Het hoofdkantoor van de brandstofleverancier ligt in Zwitserland. Het bedrijf houdt zich bezig met de raffinage, opslag en marketing van brandstofproducten, met klanten in retail- en groothandel. Het bedrijf opereert of levert brandstoffen aan tankstations verspreid over het hele land, onder andere onder de merken Argos, Brand Oil, Amigo en DOC.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.