Gemeente Zoetermeer verhuurt locatie voor bouw van tankstation

De gemeente Zoetermeer organiseert een openbare inschrijving voor een nieuw te ontwikkelen tankstationlocatie aan de Huygensstraat in Zoetermeer. De locatie ligt aan de zuidrand van de Vinexwijk Oosterheem. In de wijk wonen zo’n 20.000 mensen. Bovendien ligt de Huygensstraat bij één van de hoofdontsluitingen naar onder meer het centrum van Zoetermeer en de snelweg A12.

De tanklocatie zal door de gemeente Zoetermeer worden verhuurd voor een periode van 20 jaar. De kavel heeft een grootte van tenminste 4.296 vierkante meter en maximaal 4.980 vierkante meter. Dit is afhankelijk van de behoefte van de toekomstige huurder. De locatie biedt de mogelijkheid voor de bouw van een tankstation met shop, horeca en carwashfaciliteiten. Opslag en verkoop van LPG is niet toegestaan. De locatie wordt voor een periode van 20 jaar in huur uitgegeven.

Biedboek beschikbaar

Bij deze inschrijving dient te worden ingeschreven op een eenmalige, aan de gemeente Zoetermeer verschuldigde entrance fee. Voor deze inschrijving is een biedboek samengesteld dat wordt ontsloten middels een digitale dataroom. Het biedboek is sinds maandag 7 mei 2018 beschikbaar. Voor het aanvragen van toegang tot de dataroom richt u zich uitsluitend per email tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie over deze inschrijving is hier te vinden.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente Zoetermeer verhuurt locatie voor bouw van tankstation | TankPro.nl

Gemeente Zoetermeer verhuurt locatie voor bouw van tankstation

De gemeente Zoetermeer organiseert een openbare inschrijving voor een nieuw te ontwikkelen tankstationlocatie aan de Huygensstraat in Zoetermeer. De locatie ligt aan de zuidrand van de Vinexwijk Oosterheem. In de wijk wonen zo’n 20.000 mensen. Bovendien ligt de Huygensstraat bij één van de hoofdontsluitingen naar onder meer het centrum van Zoetermeer en de snelweg A12.

De tanklocatie zal door de gemeente Zoetermeer worden verhuurd voor een periode van 20 jaar. De kavel heeft een grootte van tenminste 4.296 vierkante meter en maximaal 4.980 vierkante meter. Dit is afhankelijk van de behoefte van de toekomstige huurder. De locatie biedt de mogelijkheid voor de bouw van een tankstation met shop, horeca en carwashfaciliteiten. Opslag en verkoop van LPG is niet toegestaan. De locatie wordt voor een periode van 20 jaar in huur uitgegeven.

Biedboek beschikbaar

Bij deze inschrijving dient te worden ingeschreven op een eenmalige, aan de gemeente Zoetermeer verschuldigde entrance fee. Voor deze inschrijving is een biedboek samengesteld dat wordt ontsloten middels een digitale dataroom. Het biedboek is sinds maandag 7 mei 2018 beschikbaar. Voor het aanvragen van toegang tot de dataroom richt u zich uitsluitend per email tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl. Meer informatie over deze inschrijving is hier te vinden.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.