Foto: GinoPress B.V.

‘Total-tankstation langs A58 kan snel weer open’

Foto: GinoPress B.V.

Het Total-tankstation langs de A58 bij het Zeeuwse ‘s-Heer Arendskerke kan snel weer open. Woordvoerster Yvonne Hoddenbach vertelt dat klanten spoedig weer kunnen tanken bij de locatie. Het dak van het tankstation stortte vorige week in de nacht van maandag op dinsdag in. Wat de oorzaak is van het incident is volgens Hoddenbach op dit moment nog niet duidelijk.

Aan Omroep Zeeland liet de woordvoerster weten dat er maandag reparatie- en vervangingswerkzaamheden plaatsvinden op de locatie. “Als dat allemaal goed verloopt, kunnen we maandagmiddag openen. We gaan ervan uit dat dit gewoon gaat lukken.” De precieze omvang van de schade wordt nog in beeld gebracht. Een deel van de pompen kan mogelijk gerepareerd worden, een ander deel zal wellicht vervangen worden.

Hoe het kon gebeuren dat het dak vorige week plotseling instortte, is nog onduidelijk. “De toedracht van het incident is nog niet bekend. De verwachting is dat het nog enkele weken gaat duren, voor we exact weten wat er gebeurd is.” Klanten die het tankstation bezoeken, moeten hopen dat het deze week droog blijft. Er is namelijk geen noodluifel voorzien.

Onderzoek in volle gang

Het dak van het Total-station langs de A58 tussen Goes en Middelburg stortte in de nacht van maandag op dinsdag in. Het station was op dat moment niet geopend en er waren ook geen klanten aan het tanken bij de nachtautomaat. Mogelijk zou een versleten middenbalk de oorzaak zijn, maar dat bericht is vooralsnog niet bevestigd. Het incident heeft geen gevolgen voor andere locaties van de maatschappij, maakte Total eerder al bekend.

(Foto: GinoPress B.V.)

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.