Halma Olie opent nieuw tankstation in Leeuwarden

Het Friese bedrijf Halma Olie heeft deze week een nieuw tankstation geopend. Het gaat om een onbemande locatie aan de Celsiusweg in Leeuwarden die onder de eigen naam van Halma wordt geëxploiteerd. De leverancier van brandstoffen en smeermiddelen is actief in Friesland, Groningen en Drenthe en heeft inmiddels een netwerk van tien locaties. 

Het tankstation ligt op industrieterrein Leeuwarden West aan de Celsiusweg 1B. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht voor Euro 95 en diesel (ook snelle pomp). De tankstations van Halma zijn vooral functioneel en energiezuinig gebouwd en uitgerust met Tokheim-pompen met een geïntegreerde betaalautomaat, laat het bedrijf weten. Voor het camerasysteem is een samenwerking aangegaan met BigBrother. De diesel- en benzineprijzen worden getoond op een prijzenbord van Bever Innovations.

‘Tanken zonder nadenken’

“Bij Halma is het uitgangspunt dat de klant kan tanken zonder na te denken. Geen (ingewikkelde) apps, geen dynamic pricing of personal pricing, geen facebook, geen tijdelijke korting op bepaalde dagen, geen spaarsystemen. Terug naar de basis en dat is gewoon een goede kwaliteit brandstof – uiteraard met additieven – tanken voor een nette prijs. Met deze formule kan Halma de exploitatiekosten van de tankstations laag houden.” Halma levert onder andere aan landbouw-, transport-, loonbedrijven en aannemers. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark voor het bezorgen van de brandstoffen en smeermiddelen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Halma Olie opent nieuw tankstation in Leeuwarden | TankPro.nl

Halma Olie opent nieuw tankstation in Leeuwarden

Het Friese bedrijf Halma Olie heeft deze week een nieuw tankstation geopend. Het gaat om een onbemande locatie aan de Celsiusweg in Leeuwarden die onder de eigen naam van Halma wordt geëxploiteerd. De leverancier van brandstoffen en smeermiddelen is actief in Friesland, Groningen en Drenthe en heeft inmiddels een netwerk van tien locaties. 

Het tankstation ligt op industrieterrein Leeuwarden West aan de Celsiusweg 1B. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht voor Euro 95 en diesel (ook snelle pomp). De tankstations van Halma zijn vooral functioneel en energiezuinig gebouwd en uitgerust met Tokheim-pompen met een geïntegreerde betaalautomaat, laat het bedrijf weten. Voor het camerasysteem is een samenwerking aangegaan met BigBrother. De diesel- en benzineprijzen worden getoond op een prijzenbord van Bever Innovations.

‘Tanken zonder nadenken’

“Bij Halma is het uitgangspunt dat de klant kan tanken zonder na te denken. Geen (ingewikkelde) apps, geen dynamic pricing of personal pricing, geen facebook, geen tijdelijke korting op bepaalde dagen, geen spaarsystemen. Terug naar de basis en dat is gewoon een goede kwaliteit brandstof – uiteraard met additieven – tanken voor een nette prijs. Met deze formule kan Halma de exploitatiekosten van de tankstations laag houden.” Halma levert onder andere aan landbouw-, transport-, loonbedrijven en aannemers. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark voor het bezorgen van de brandstoffen en smeermiddelen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.