TanQyou opent locaties in Dalfsen, Sint Annaparochie en Heerlen

TanQyou opent in het voorjaar van 2018 drie nieuwe tankstations. Stations in Dalfsen en Sint Annaparochie worden omgebouwd naar de kleuren van de onbemande tankstationformule. Bij het derde station in Heerlen, gaat het Friese bedrijf een compleet nieuw tankstation neerzetten.

Op de locatie in Heerlen stond al wel een tankstation, maar die locatie is inmiddels afgebroken. Het nieuwe station krijgt een bijzondere vormgeving, laat het bedrijf weten. Het design wordt creatief, eigenzinnig, opvallend en innovatief. De stations in Sint Annaparochie en Dalfsen worden overgenomen en uitgevoerd in de kleuren van TanQyou.

Persoonlijke benadering

Het totaal aantal stations van TanQyou komt daarmee uit op zes. Het Friese bedrijf had al locaties in Franeker, Putten en Bleiswijk. Doel is om door te groeien naar dertig tankstations. TanQyou maakte drie jaar geleden zijn debuut op de tankstationmarkt. De onbemande formule probeert zich te onderscheiden door een persoonlijke benadering van de klant.

Het bedrijf maakt onder meer gebruik van personal pricing, waarbij de literprijzen per persoon kunnen verschillen. Ook maakt de klant kans op prijzen en wordt de brandstofadministratie automatisch bijgehouden.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.