GP Groot kleurt Texaco-locatie in Wolvega om naar Argos

Het tankstation aan de Beatrixstraat 24 in Wolvega gaat voortaan door het leven in de kleuren van Argos. Het station van GP Groot werd tot voor kort geëxploiteerd als Texaco-locatie. Afgelopen tijd is het tankstation volledig verbouwd en uitgevoerd in de nieuwe kleurstelling.

De vestiging in de Friese plaats ligt naast Autocentrum Wolvega. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht voor diesel en Euro 95. De locatie wordt geëxploiteerd door GP Groot brandstoffen en oliehandel. Op donderdag 29 maart tussen 16.00 en 18.00 wordt het omgebouwde station feestelijk heropend.

Tankpas en app

Zakelijke rijders kunnen bij de vestiging gebruikmaken van de GP Groot-tankpas. Met deze pas kan getankt worden bij meer dan tweehonderd locaties in Nederland van onder meer Texaco, Firezone, Argos en NXT. De GP Groot tanklocatie-app helpt om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden.

GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en als exploitant van tankstations. De in Heiloo gevestigde onderneming is onderdeel van de GP Groot-groep die naast brandstof en oliehandel actief is op het gebied van inzameling en recycling en infra en engineering. De 100 jaar bestaande onderneming is met name actief in West- en Noord-Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.