Sakko neemt Firezone-tankstation over in Meijel

Sakko Tankstations heeft de exploitatie van het Firezone-tankstation aan de Donk 43 in het Limburgse Meijel overgenomen. De locatie zal omgekleurd worden naar het Sakko-merk. De overname van het station is een mooie mijlpaal voor het bedrijf uit Bergen op Zoom; het is namelijk de veertigste locatie van Sakko in Nederland. 

Vorige week werd al bekend dat het BP-tankstation aan de Eemweg 25 in Baarn sinds 1 maart in handen is van Sakko Commercial. De locatie zal onder het BP-merk voortgezet worden en alle medewerkers treden in dienst bij Sakko, laat het bedrijf weten. De Brabantse onderneming exploiteert tankstations onder verschillende merken. Naast de eigen kleur heeft Sakko ook locaties met op de luifel Shell, Total en BP. De vestiging in Baarn is overgenomen van Benzinestations Exploitatie J.J. Kaandorp uit Amstelveen.

Inzetten op nieuwe locaties

Sakko investeert momenteel in uitbreiding van het netwerk van bemande- en onbemande tankstations. Vorige maand werd het BP-tankstation aan de Eerschotsestraat in Sint-Oedenrode overgenomen en omgebouwd naar een Total Express-formule. Betalen kan aan de pomp met een groot aantal betaalkaarten. De shop en de carwash blijven gewoon geopend en de medewerkers zijn in dienst gekomen van Sakko.

Het bedrijf uit Bergen op Zoom laat weten komende maanden nog eens zes locaties te openen. Naast exploitant van tankstations is Sakko ook leverancier van brandstoffen en smeermiddelen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sakko neemt Firezone-tankstation over in Meijel | TankPro.nl

Sakko neemt Firezone-tankstation over in Meijel

Sakko Tankstations heeft de exploitatie van het Firezone-tankstation aan de Donk 43 in het Limburgse Meijel overgenomen. De locatie zal omgekleurd worden naar het Sakko-merk. De overname van het station is een mooie mijlpaal voor het bedrijf uit Bergen op Zoom; het is namelijk de veertigste locatie van Sakko in Nederland. 

Vorige week werd al bekend dat het BP-tankstation aan de Eemweg 25 in Baarn sinds 1 maart in handen is van Sakko Commercial. De locatie zal onder het BP-merk voortgezet worden en alle medewerkers treden in dienst bij Sakko, laat het bedrijf weten. De Brabantse onderneming exploiteert tankstations onder verschillende merken. Naast de eigen kleur heeft Sakko ook locaties met op de luifel Shell, Total en BP. De vestiging in Baarn is overgenomen van Benzinestations Exploitatie J.J. Kaandorp uit Amstelveen.

Inzetten op nieuwe locaties

Sakko investeert momenteel in uitbreiding van het netwerk van bemande- en onbemande tankstations. Vorige maand werd het BP-tankstation aan de Eerschotsestraat in Sint-Oedenrode overgenomen en omgebouwd naar een Total Express-formule. Betalen kan aan de pomp met een groot aantal betaalkaarten. De shop en de carwash blijven gewoon geopend en de medewerkers zijn in dienst gekomen van Sakko.

Het bedrijf uit Bergen op Zoom laat weten komende maanden nog eens zes locaties te openen. Naast exploitant van tankstations is Sakko ook leverancier van brandstoffen en smeermiddelen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.