Toekomst staat centraal tijdens Benzinedag 2018 in Ede

De organisatie van de Benzinedag 2018 heeft het programma bekendgemaakt. De achtste editie van het jaarlijks evenement, dat op donderdag 22 maart georganiseerd wordt, heeft met Steven van Belleghem, de Efteling en de KBC Bank sprekers en partijen met een interessante visie op de toekomst van de branche gevonden. Met MyOrder, a2i en BigBrother wordt in het tweede deel van het programma een brug geslagen richting de markt.

Wat wil de tankstationbezoeker van de toekomst? En welke keuzes moet je vandaag als ondernemer maken? Op die vragen geeft spreker en schrijver Steven van Belleghem een antwoord tijdens de Benzinedag 2018. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek: Customers the day after tommorrow. Van Belleghem is dit jaar de gastheer van het evenement.

Beleving

Vervolgens is het tijd om met Mijke Broeders van de Efteling vooruit te blikken op de Efteling-beleving van 2030. Een droom die vorig jaar ontstond toen er een bezoek werd gebracht aan Silicon Valley en die tot leven kwam in die periode erna. Broeders vertelt hoe de Efteling dit heeft kunnen uitwerken tot een experience die nu een breed draagvlak heeft bij haar collega’s. Na de Efteling gaat Rik D’Hondt van bank-verzekeraar KBC Bank in op het transformatieprogramma dat in 2013 binnen de organisatie is opgestart.

Tijdens deel twee van de achtste editie van de Benzinedag zullen MyOrder, a2i en BigBrother gezamenlijk het toneel bestijgen om hun innovaties te delen. Volgens de drie bedrijven is binding met klanten de sleutel tot succes voor tankstations. Maar hoe zorg je daarvoor? En hoe kan het gebruik van data hierbij helpen?

Eindsprekers

Als slotakkoord staat nog een aantal eindsprekers op het programma, die samen met Steven van Belleghem gaan praten en discussiëren over hun innovaties. De organisatie heeft bevestigd dat Ger Loogman met zijn comfort lane een van de ondernemers is die zijn opwachting maakt. Andere sprekers volgen binnenkort, laten de organisatoren weten.

Meer informatie over de Benzinedag is hier te vinden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.