Enviem Retail kleurt zeven locaties om en verstevigt meermerkenpositie

Met het omkleuren van zeven Gulf-locaties naar BP zet Enviem Retail in op versteviging van zijn positie als retailer van meerdere merken. De eerste vier tankstations zijn inmiddels omgekleurd, in het eerste kwartaal volgen de overige drie locaties.

De exploitatie blijft volledig in handen van Enviem Retail, laat Robert Offringa van de tankstationexploitant weten. Het bedrijf is onder meer bekend van de tankstations van TinQ en Gulf. “Door de samenwerking met BP is de verwachting dat deze tankstations sterk zullen groeien, wat volledig past in de optimalisatie-strategie van Enviem Retail.”

16 BP-locaties

Midden 2017 zijn er in het kader van netwerk-optimalisatie zeven Gulf-tankstations geselecteerd, die voor minimaal 5 jaar in de kleuren van BP worden geëxploiteerd. Na omkleuring van deze locaties exploiteert Enviem Retail in totaal zestien van zijn ruim vierhonderd tankstations als BP-locatie.

Eind 2017 zijn de eerste vier tankstations al omgekleurd. Het gaat om locaties in Almelo (Sluijtersveldssingel), Rotterdam (Vaanweg), Veldhoven (Kempenbaan) en Almere (De Paal). In het eerste kwartaal van 2018 volgen nog drie locaties, waarvan een locatie als BP Express zal worden geëxploiteerd.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enviem Retail kleurt zeven locaties om en verstevigt meermerkenpositie | TankPro.nl

Enviem Retail kleurt zeven locaties om en verstevigt meermerkenpositie

Met het omkleuren van zeven Gulf-locaties naar BP zet Enviem Retail in op versteviging van zijn positie als retailer van meerdere merken. De eerste vier tankstations zijn inmiddels omgekleurd, in het eerste kwartaal volgen de overige drie locaties.

De exploitatie blijft volledig in handen van Enviem Retail, laat Robert Offringa van de tankstationexploitant weten. Het bedrijf is onder meer bekend van de tankstations van TinQ en Gulf. “Door de samenwerking met BP is de verwachting dat deze tankstations sterk zullen groeien, wat volledig past in de optimalisatie-strategie van Enviem Retail.”

16 BP-locaties

Midden 2017 zijn er in het kader van netwerk-optimalisatie zeven Gulf-tankstations geselecteerd, die voor minimaal 5 jaar in de kleuren van BP worden geëxploiteerd. Na omkleuring van deze locaties exploiteert Enviem Retail in totaal zestien van zijn ruim vierhonderd tankstations als BP-locatie.

Eind 2017 zijn de eerste vier tankstations al omgekleurd. Het gaat om locaties in Almelo (Sluijtersveldssingel), Rotterdam (Vaanweg), Veldhoven (Kempenbaan) en Almere (De Paal). In het eerste kwartaal van 2018 volgen nog drie locaties, waarvan een locatie als BP Express zal worden geëxploiteerd.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.