DiBO focust zich op veroveren van roll-overmarkt

Het van oorsprong Belgische DiBO gaat zich aankomend jaar flink op de roll-overmarkt storten. De samenwerking met fabrikant Aquarama wordt daarvoor geïntensiveerd en groots kenbaar gemaakt. Het bedrijf uit Arendonk zet de nieuwe plannen kracht bij door het aannemen van een oude bekende, Marc Cumps (59), zeer bekend met de Belgische carwashmarkt en al 12 jaar actief in de branche, gaat van DiBO een vaste naam maken in de markt. 

Cumps is blij dat hij terug is in de voor hem bekende markt. “Voorheen was ik altijd actief voor Washtec. Ik heb negen jaar machines voor en in België verkocht. Datzelfde ga ik nu doen voor DiBO. We gaan voet aan de grond krijgen in België en ons doel is dan ook om voor het einde van dit jaar bij de top-3 spelers te horen als het om roll-overs gaat”, zegt hij ferm.

Lees het volledige verhaal bij zusterblad CarwashPro: https://www.carwashpro.nl/ondernemen/2018/01/30/dibo-intensiveert-samenwerking-aquarama-focus-op-veroveren-roll-overmarkt/

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.