Jumbo wil mogelijk oplaadpalen en carwashes bij locaties La Place realiseren

La Place, het restaurantonderdeel van het failliete warenhuis V&D, wil komende tijd uitbreiden. Jumbo nam het merk over en heeft grootse plannen voor het concept. Volgens de supermarktketen moet het aanbod diverser en uitgebreider worden. Restaurants waar je niet alleen kan eten, maar ook winkelen en de elektrische auto opladen en wassen. Jumbo heeft grote multifunctionele locaties in gedachten.

De AC Restaurants, gevestigd aan de snelweg, kwamen in handen van het concern en momenteel worden de eerste wijzigingen doorgevoerd. Zo is het volgens het FD binnenkort mogelijk om te vergaderen op de eerste locaties. De volgende stap wordt waarschijnlijk het winkelen op deze locaties. De mogelijkheden tot het opladen en wassen van auto’s worden ook al bekeken.

Over de grens

Na het faillissement van V&D duurde het een tijdje voor de eetformule La Place er weer bovenop kwam. Door de overname door Jumbo heeft het bedrijf inmiddels weer een mooie basis in Nederland. Het is dan ook daarom dat er inmiddels weer naar het buitenland wordt gekeken. Vorig jaar openden al twee locaties op grote treinstations in Parijs. De plannen zijn om nog meer te gaan doen over de grens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.