Hanex plaatst textielwasmachines bij tankstations op drie locaties

Bij drie Shell-tankstations in Noord-Brabant is het sinds kort mogelijk om een wasje te draaien. Het gaat om locaties van Hanex in Raamsdonksveer, Vlijmen en Oss. Het plaatsen van wasautomaten wordt door tankstationondernemers steeds vaker gezien als een interessante uitbreiding op het bestaande aanbod van producten en diensten.

“Met deze nieuwe textielwasserettes was je snel, gemakkelijk en voordelig”, laat het bedrijf weten. “De automaten zijn ideaal voor het wassen van dekbedden, dekens, kussens, slaapzakken, bedrijfskleding, teamkleding, dagelijks wasgoed en dergelijke.” De machines zijn beveiligd en geblokkeerd tijdens de wasbeurt. Ze wassen tot 8 en 18 kg (30 min.), drogen tot 18 kg (15 min.) en het wasmiddel is hypoallergeen. “Betalen gaat gemakkelijk via de geldautomaat of met contactloos pinnen. Daarnaast zijn de wasserettes ook geschikt voor mindervaliden.”

Wassen, strijken, stomen

Hanex is niet de eerste tankstationexploitant die ervoor kiest wasmachines neer te zetten. Afgelopen september maakte ook AVIA al bekend kledingwasmachines te plaatsen. Het gaat daarbij om tien AVIA-locaties van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn afkomstig van het bedrijf Prontophot. Ook tankstationondernemers Henk van Os en Ad Benschop hebben er bij hun D!Vers-tankstationconcept voor gekozen om textielwasmachines te plaatsen. Klanten kunnen bij het tankstation in Woerden zelf wassen of dit laten doen. Ook strijken en stomen behoort hier tot de mogelijkheden.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hanex plaatst textielwasmachines bij tankstations op drie locaties | TankPro.nl

Hanex plaatst textielwasmachines bij tankstations op drie locaties

Bij drie Shell-tankstations in Noord-Brabant is het sinds kort mogelijk om een wasje te draaien. Het gaat om locaties van Hanex in Raamsdonksveer, Vlijmen en Oss. Het plaatsen van wasautomaten wordt door tankstationondernemers steeds vaker gezien als een interessante uitbreiding op het bestaande aanbod van producten en diensten.

“Met deze nieuwe textielwasserettes was je snel, gemakkelijk en voordelig”, laat het bedrijf weten. “De automaten zijn ideaal voor het wassen van dekbedden, dekens, kussens, slaapzakken, bedrijfskleding, teamkleding, dagelijks wasgoed en dergelijke.” De machines zijn beveiligd en geblokkeerd tijdens de wasbeurt. Ze wassen tot 8 en 18 kg (30 min.), drogen tot 18 kg (15 min.) en het wasmiddel is hypoallergeen. “Betalen gaat gemakkelijk via de geldautomaat of met contactloos pinnen. Daarnaast zijn de wasserettes ook geschikt voor mindervaliden.”

Wassen, strijken, stomen

Hanex is niet de eerste tankstationexploitant die ervoor kiest wasmachines neer te zetten. Afgelopen september maakte ook AVIA al bekend kledingwasmachines te plaatsen. Het gaat daarbij om tien AVIA-locaties van Achilles Brandstoffen Maatschappij. De machines zijn afkomstig van het bedrijf Prontophot. Ook tankstationondernemers Henk van Os en Ad Benschop hebben er bij hun D!Vers-tankstationconcept voor gekozen om textielwasmachines te plaatsen. Klanten kunnen bij het tankstation in Woerden zelf wassen of dit laten doen. Ook strijken en stomen behoort hier tot de mogelijkheden.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.