Texaco-tankstations in Hengelo omgebouwd naar Shell-locaties

St Petersburg Retail - Russia 2006

Twee Texaco-tankstations van RoadrunnerGroep in Hengelo worden omgekleurd naar Shell. Het gaat om stations aan de Höltersweg en de Platinastraat. Beide locaties zullen tijdens de verbouwing tijdelijk gesloten zijn. De meeste tankstations van het Twentse bedrijf hebben het logo van Shell op de luifel staan. 

De grootste verbouwing vindt plaats bij de locatie aan de Platinastraat. Deze blijft twee weken gesloten, vertelt directeur Marcus van Kleef in De Twentsche Courant Tubantia. De vestiging krijgt een compleet nieuwe Shell-shop, inclusief een Starbucks-locatie. Ook worden de pompen vervangen.

In de buurt van het tankstation aan de Höltersweg ligt ook al een bestaand Shell-station. Het gaat om de vestiging op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo, vlak langs de snelweg A1. Volgens Van Kleef wil Shell zich op deze locatie meer gaan richten op alternatieve brandstoffen. Ook bij de locaties van RoadrunnerGroep moeten op termijn aanvullende brandstoffen worden aangeboden.

Geen gevolgen medewerkers

Voor de medewerkers van de tankstations heeft de overgang naar Shell-kleuren weinig gevolgen, laat Van Kleef verder weten, behalve dat zij een extra cursus moeten volgen. RoadrunnerGroep exploiteert tankstations in Hengelo, Enschede, Heerenveen en Maarssen. De locatie in Friesland draagt de kleuren van Gulf. Na de omkleuring van de twee Texaco-stations hebben alle andere vestigingen van het Twentse bedrijf Shell op de luifel staan.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.