Toekomst van de branche centraal tijdens Benzinedag 2018

Hoe kunnen tankstationondernemers en -professionals de klant in de toekomst zo optimaal mogelijk bedienen? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de achtste editie van de Benzinedag. Het evenement vindt op donderdag 22 maart plaats in het Cinemec-complex in Ede.

Een groot aantal deskundigen uit verschillende sectoren betreedt het podium om bezoekers te informeren, te inspireren en te verrassen. Het centrale thema is ‘The day after tomorrow’. Hoe kan de klant van morgen zo goed mogelijk bediend worden? En hoe zorg je ervoor dat je als tankstationondernemer of -professional nu al optimaal voorbereid bent op de toekomst?

De achtste Benzinedag start op donderdag 22 maart om 14.30 uur. Een van de sprekers is ook dit jaar
marketingprofessor Steven van Belleghem. Hij was al vaker te gast tijdens het evenement en is inmiddels een vertrouwd gezicht op het podium. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van BigBrother.

Aanmelden is mogelijk via deze link.

Lees ook:

 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Toekomst van de branche centraal tijdens Benzinedag 2018 | TankPro.nl

Toekomst van de branche centraal tijdens Benzinedag 2018

Hoe kunnen tankstationondernemers en -professionals de klant in de toekomst zo optimaal mogelijk bedienen? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de achtste editie van de Benzinedag. Het evenement vindt op donderdag 22 maart plaats in het Cinemec-complex in Ede.

Een groot aantal deskundigen uit verschillende sectoren betreedt het podium om bezoekers te informeren, te inspireren en te verrassen. Het centrale thema is ‘The day after tomorrow’. Hoe kan de klant van morgen zo goed mogelijk bediend worden? En hoe zorg je ervoor dat je als tankstationondernemer of -professional nu al optimaal voorbereid bent op de toekomst?

De achtste Benzinedag start op donderdag 22 maart om 14.30 uur. Een van de sprekers is ook dit jaar
marketingprofessor Steven van Belleghem. Hij was al vaker te gast tijdens het evenement en is inmiddels een vertrouwd gezicht op het podium. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van BigBrother.

Aanmelden is mogelijk via deze link.

Lees ook:

 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.